Lookbook Refined Department

Een plaatje van een campagne met een compleet lookbook

CREDITS
Klant: Refined Department
Fotograaf: Isa Wiegers
Videograaf: Wendy Danenberg

Art Director: Myrthe de Beer
Model: Lauren Visser
Make-up:
Nova Maas

De gaafste kleurcontrasten en mooiste materialen, gecombineerd met fantastische prints… De shoot van Refined Department in het najaar van 2022 was één groot succes. Het team ging zowel met fotografie als videografie aan de slag in The Loft om de herfst/winter collectie te fotograferen. Refined Department staat bekend om de bold pieces met kleuren, prints en gewaagde fashionstukken. De items komen prachtig tot haar recht in onze lichte, open daglichtstudio; The Loft. Inmiddels hebben we de prachtige foto’s en video’s mogen ontvangen en delen we ze graag met je. We nemen je mee in het lookbook van Refined Department. Omdat we je graag inspireren.

Flitsfotografie met fantastische settingen

De volledige dag gebruikte het team van Refined Department om aan de slag te gaan met flitsfotografie. Ondanks dat Atelier Oost Amsterdam een daglichtstudio is met prachtige natuurlijke lichtinval, kun je ook voor een andere stijl fotografie kiezen. Onze ruimtes zijn groot genoeg om eigen accessoires mee te nemen of met lampen en statieven aan de slag te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Door gedurende de dag af te wisselen in de setting, worden er diverse hoekjes gecreëerd. Bijna iedere plek in The Loft is gebruikt door Refined Department. Het vaste model straalt op beeld. Wanneer je jouw fashion shoot meer “leven” wil geven, is het toevoegen van een model dus een perfecte keuze. Er is genoeg ruimte in al onze studio’s om je als model klaar te maken en make-up bij te werken. Grote spiegels, een kledingstomer en kledingrek zullen dan ook niet ontbreken.

De mooiste looks in de mooiste omgeving. Dit is wat het beeld afmaakt.

Complete fashion campagne met hoogwaardige fotografie én videografie

Naast fantastische fotografie, ging Refined Department ook aan de slag met videografie. De prachtige campagne video kun je hieronder bekijken. Het geheel van de campagne foto’s en video naast elkaar maakt dat het merk zichzelf echt naar een hoger level brengt. Dat is wat je wil wanneer je investeert in een shoot; je doet het goed en denkt aan alle facetten. Foto, video, styling, make-up… In Atelier Oost Amsterdam is alles mogelijk.

Naast de hoogwaardige meubelen in The Loft, heeft het team de diverse hoekjes volledig benut door creatief aan de slag te gaan. Laat je creativiteit de vrije loop en verplaats onze eigen meubelen door de gehele ruimte. Bijvoorbeeld onder de trap, of achter het houten kamerscherm of juist bij de boogwand. Creëer nog nooit eerder vertoonde beelden met eigen accessoires en meubelen, perfect voor dat ene, bijzondere beeld.

Afwisseling en eenheid

The Loft, waar het team van Refined Department het afgelopen jaar te gast was, beschikt over onwijs veel ruimte. De grootste ruimte onder de vleugels van Atelier Oost Amsterdam beschikt over verschillende hoekjes en is afgestijlt met hoogwaardige designmeubelen. Het team fotografeerde diverse kledingstukken met uitdagende prints, gewaagde kleuren en prachtige statement pieces. Omdat The Loft een lichte ruimte is, komen de kleuren van de collectie van Refined Department fantastisch tot haar recht in The Loft.

Door de gehele collectie in dezelfde studio te laten vastleggen, creëer je eenheid. Door zowel met foto- en videografie aan de slag te gaan breng je afwisseling in de beeldbank welke wordt aangelegd. Onze daglicht studio’s zijn ruim en licht, waardoor je met grotere producties alle ruimte hebben om te kunnen bewegen in de ruimte. De mogelijkheden en diverse hoekjes zijn eindeloos, waardoor de campagne van Refined Department heel veelzijdig is geworden.

Diverse kleurrijke outfits welke je direct wil toevoegen aan je eigen garderobe

Waar kan ik de resultaten nog meer bekijken?

De prachtige fashion beelden van Refined Department worden momenteel ingezet op diverse media, zoals de website, Instagram en in campagnes. Bekijk ook zeker onze andere lookbooks van eerdere klanten en laat je inspireren.

Ben je al geïnspireerd en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te gaan met jouw campagne? Boek dan nu jouw shoot.

error: This content is protected

kies een studio

THE TOWNHOUSE

opening soon

THE TOWNHOUSE

opening soon