Fashion Fotografie

fotografeer lente/zomer of herfst/winter, of beide

Laat je nieuwe collectie tot leven komen

mode fotografie

fashion fotografie op unieke locatie

Wanneer je op zoek bent naar een inspirerende locatie voor jouw fashion fotografie, ben je bij Atelier Oost Amsterdam aan het juiste adres. De lichte, stijlvol ingerichte daglicht studio’s bieden de uitgelezen kans om jouw collecties keer op keer op unieke wijze te fotograferen. Ontdek onze fotografieruimtes met veel diverse hoekjes, high-end design meubelen en trendy kleuren kalkverf.

Modefotograaf Lisa van Dam voor F/W collectie van Simple The Brand in The Loft studio
Studio: The Loft Fotocredits: Lisa van Dam
Fashion fotograaf Isa Wiegers inspiratie voor fashionfotografie in de studio
Studio: The Loft Fotocredits: Refined Department

ONZE STUDIO’S VOOR MODE FOTOGRAFIE
De fotografiestudio’s zijn de perfecte locatie om verschillende hoekjes te creëren. Iedere ruimte is stijlvol ingericht door een interieurdesigner met een fotografisch oog: dit zorgt ervoor dat de locaties er niet alleen mooi uitzien, maar ook op beeld hun werk blijven doen. Kom eens langs in de fotostudio van Atelier Oost Amsterdam en leef je uit met modefotografie.

NEEM JE FOTOGRAAF MEE
De ruimtes van Atelier Oost Amsterdam zorgen voor alle basisfacetten voor een geslaagde dag vol modefotografie. Breng eenheid in je campagnes en collecties door alle diverse outfits met kleuren en prints op één locatie te fotograferen. Of mix en match je content door af te wisselen binnen onze unieke ruimtes.

Fashionfotografie door Lisa van Dam voor Simple The Brand in The Loft fotostudio in Amsterdam
Studio: The Loft Fotocredits: Lisa van Dam
Fashionfotografie inspiratie door Isa Wiegers in Atelier Oost Amsterdam
Studio:The Loft Fotocredits: Isa Wiegers

LENTE/ZOMER OF HERFST/WINTER
Ga voor hoogwaardige mode fotografie en shoot je lente/zomer of herfst/winter collectie in onze minimalistisch ingerichte ruimtes. De keuze is aan jou, de mogelijkheden zijn eindeloos. Haal inspiratie uit een eerder georganiseerde fashion fotoshoots op onze blog. Lees direct de klantervaring op de studio pagina van Atelier Oost Amsterdam.

fashion shoot

ALLE TOOLS VOOR FASHION FOTOGRAFIE BINNEN HANDBEREIK

We bieden in alle ruimtes voldoende plaats aan voor het klaarmaken van de setting, waarbij ook make-up en haar niet vergeten kan worden. Neem bijvoorbeeld plaats aan de grote tafels aan de raamkant voor fijn daglicht om de voorbereidingen te treffen. Geniet gedurende je tijdsslot van heerlijke thee en koffie en een favoriete afspeellijst.

Fashionfotografie Stephanie Verhart boudoir fotografie met lingerie van Savara Intimates in The Living Room studio
Studio: The Living Room Fotocredits: Stephanie Verhart
Fashionfotografie inspiratie door James Stokes voor Vandyck beddengoed
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes

kom vaker terug

SHOOT MET KORING

TIJDSSLOTEN IN BULK
De studio’s bieden een uitgelezen kans voor modemerken om zich te onderscheiden van de concurrentie door middel van sfeerbeelden. Zowel de s/s collectie als de f/w collectie verdient een inspirerende beeldbank. Wij zijn allemaal groot fan van consistentie, dus vaker gebruik maken van onze studio’s is dan ideaal. Kijk dan eens naar onze credits en shoot met korting. Ideaal voor terugkerende klanten.

Stijlvolle hoekjes

Maak gebruik van elk hoekje voor variatie in de beelden

Professionele beelden zijn bijna niet meer weg te denken in de mode wereld. Haal alles uit je shootdag door te werken met een fantastisch team in de studio van Atelier Oost Amsterdam. Ga altijd goed voorbereid op pad. Schakel een modestylist in en breng je favoriete fashionfotograaf mee. Zo fotografeer je een complete beeldbank met foto’s die je een langere periode kunt inzetten op diverse media.

Fashion foto door Lisa van Dam voor F/W collectie van Simple The Brand in The Loft studio
Studio: The Loft Fotocredits: Lisa van Dam
Beeldmateriaal van Isabelle Bucx voor fashionmerk Old Habits Die Hard in The Loft studio
Studio:The Loft Fotocredits: Isabelle Bux

ZELF MEENEMEN?
We krijgen geregeld de vraag of we ook een stomer en een kledingrek hebben. Natuurlijk hebben we dat! Alle ruimtes zijn voorzien van een handstomer en The Loft heeft ook een professionele stomer. We hebben esthetische kledingrekken staan met een aantal hangers. Voel je daarom vrij om je eigen functionele kleding rek mee te brengen. Let op: lees de FAQ goed door. Het moet wel passen in de studio! Er mag niets op de gang staan.

SHOOT JE NIEUWSTE COLLECTIE MET FANTASTISCHE MODELLEN.

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN MET DIVERSE HOEKJES.

inspiratie en creatie

Geen dag in Atelier Oost Amsterdam is hetzelfde. Laat je inspireren door de succesverhalen van onze klanten en bekijk de prachtige resultaten per categorie op deze pagina. Dé plek waar we de mooiste beelden hebben verzameld.

error: This content is protected