videoproductie

videografie, film en bewegend beeld, we houden er van!

Breng je video productie tot leven met bewegend beeld

video en film

Onze studio is uitermate geschikt voor een video productie op locatie

Ben je op zoek naar een locatie om jouw videoproductie op te nemen, of wil je een tv-programma draaien? Atelier Oost Amsterdam is de perfecte studio om hoogwaardige videocontent te maken. Een unieke, lichte locatie waarbij gebruik gemaakt kan worden van hoogwaardig meubilair. Dit alles om de video productie tot een groot succes te maken.

Grote productiehuizen waaronder RTL4 en SBS6 en diverse kleine ondernemingen gingen je al voor tijdens het draaien van hun videoproducties. We verwelkomen jou en je team graag, in onze ingerichte daglichtrijke studio. Maak gebruik van ons meubilair of neem jouw eigen decorstukken mee. Werk met elkaar aan de videoproductie van je dromen. De mogelijkheden zijn eindeloos in Atelier Oost Amsterdam.

Foto credits: Isa Wiegers
Studio: The Loft

MODEVIDEO

Studio: The Loft
Video: Wendy Danenberg voor Refined Department

Fantastische sfeervideo gemaakt door het creatieve team van Refined Department in The Loft. Het kijken van deze video maakt je toch hebberig voor deze prachtige mode collectie?

Video credits: CLIFF
Studio: The Loft

film opname

Genoeg beweegruimte voor afwisseling

Door de open ruimte ontstaat er in Atelier Oost Amsterdam genoeg beweegruimte om met elkaar te werken. De decorstukken en het prachtige meubilair zorgen voor genoeg afwisseling in je beelden. Laat jouw modellen stralen op beeld in de volledig ingerichte studio. Werk samen aan vernieuwende, unieke programma’s en campagne videobeelden.

productVIDEO

Studio: The Loft
Video: CLIFF voor Vogel’s

Dit noemen wij nog eens een videoproductie met een next-level commercial al resultaat. In deze productvideo is The Loft bijna onherkenbaar. We hebben zelfs een televisie! Hier komt alles samen: styling, regie, productie en meer. Hier wil je toch wonen?

videostudio

neem meubels, props en accessoires mee

Door de diversiteit in de ruimte en creatieve vrijheid die wij jou bieden, is het vanzelfsprekend toegestaan om eigen items en decorstukken mee te nemen. Zo zorg je voor bijzondere beelden waarin de eigenheid bewaard blijft. Geen één video productie wordt hierdoor hetzelfde. Zo kan iedere campagne kan tot een succes gebracht worden. Laat je inspirerende door andere videoproducties van onze klanten hieronder. Bekijk ook hun ervaringen met Atelier Oost Amsterdam.

Fotocredits: Isa Wiegers
Studio: The Loft

de mooiste videoproducties

SFEERVIDEO

Studio: The Loft
Video: Moonwake voor JOARZ

We zeiden al: “Waan je in New York City.” Zo voelt het direct bij het zien van deze waanzinnig creatieve sfeervideo in The Loft. Deze video is gemaakt door het creatieve team van Moonwake voor JOARZ beddengoed.

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN MET ZORGVULDIG GESELECTEERDE PROPS.

stel je team samen

Videoproductie

ZOEK EEN VIDEOGRAAF

MAKE-UP

ZOEK EEN MAKE-UP ARTIEST

Zoek een videograaf

Zoek een make-up artiest

De videostudio van je dromen

inspiratie en creatie

Geen dag in Atelier Oost Amsterdam is hetzelfde. Laat je inspireren door de succesverhalen van onze klanten en bekijk de prachtige resultaten per categorie op deze pagina. Dé plek waar we de mooiste resultaten hebben verzameld.

error: This content is protected