TEAM

ontmoet ons creatieve team

Het team dat voor je klaar staat, waar je aan niets ontbreekt.

Roos Oosterbroek

oprichter, ontwerper en creatief director

Altijd verfrissend, vernieuwend en denkend in mogelijkheden. Dat is Roos Oosterbroek. Ondernemer in hart en nieren en een achtergrond marketing en branding. Honderd en één ideeën Ze zit nooit stil.

Als interieurfotograaf miste zij een esthetische omgeving met ruimte en mogelijkheden om haar eigen fotoproducties te verzorgen. Een studio om creatief te zijn zonder overprikkeld te raken. Een plek om je thuis te voelen. Ze creëerde haar eigen volledig ingerichte fotostudio in Amsterdam Oost. Anders dan de klassieke studio’s met achtergrondrollen. In 2021 opende zij The Living Room en binnen een jaar waren daar ook The Bedroom en The Loft.

Voel je welkom en voel je thuis, dat is haar motto.

Roos Oosterbroek is oprichter van Atelier Oost Amsterdam

brand manager

Roos

Met vaste dagen op maandag en donderdag is Roos zelf ook graag in de studio te vinden. Ze bedenkt de nieuwste campagnes, verbeteringen in het bedrijf en de social media uitingen. Roos is ontzettend gedreven om van Atelier Oost Amsterdam een prachtig merk te maken. Roos is gek op de juiste finishing touch en connect verschillende merken graag aan haar eigen brand. En dat merk je aan de kwaliteit.

Roos Oosterbroek is bedenker, oprichter en eigenaar van Atelier Oost Amsterdam
Studio: The Loft Oprichter: Roos Oosterbroek
Atelier Oost Amsterdam studio manager Koosje
Studio: The Loft Studio Manager: Koosje

Studio manager

Koosje

Maak kennis met Koosje: Studio Manager en host. Koosje is de vrouw die vol geduld al je vragen beantwoord. Stuur een e-mail, WhatsApp een bericht of bel ons direct: zij helpt je graag verder.

Als (startende) ondernemer is het heel fijn om samen te werken met andere creatieve mensen. Zo kwam ik bij Atelier Oost Amsterdam terecht. Het is een perfecte match tussen extra werk en genoeg tijd hebben voor mijn eigen bedrijf.

ALLES OP ROLLETJES
Zonder elkaar zijn we nergens. Koosje ondersteunt Roos als Studio Manager. Met een geweldige drive, creatief inzicht en sterke visie voor het verhaal van Atelier Oost Amsterdam, maken wij het concept samen tot een succes. Ontmoet ook onze lieve hosts. Ze verwelkomen je graag in de studio.

Roos Oosterbroek in visagie door Lauren Duk
Studio: The Loft

Wij werken met getalenteerde vrouwen, met een creatieve missie.

het hele team

onze geweldige hosts

Atelier Oost Amsterdam host Maaike

Maaike

Atelier Oost Amsterdam host Koosje

Koosje

Atelier Oost Amsterdam host Perzia

Perzia

Atelier Oost Amsterdam host Quirine

Quirine

Atelier Oost Amsterdam host Edith

Edith

werken voor atelier oost amsterdam

Het is een perfecte plek om creatievelingen en andere freelancers te ontmoeten, terwijl ik meer leer over deze branche. Terwijl ik de studio’s host, is er genoeg tijd om aan mijn eigen bedrijf te werken. Het is geweldig om mijn SketchUp lessen en interieur brainstormsessies voor te bereiden in zo’n inspirerende ruimte.

quirine

Ik vind het heel inspirerend om hier te werken en klanten te kunnen ontvangen. Niet alleen Roos Oosterbroek en het hele team, maar ook de creatieve teams die langskomen zorgen voor extra inspiratie. Ik denk zelfs dat ik door de mensen van Atelier Oost Amsterdam mezelf verder kan pushen in mijn eigen bedrijf.

Koosje

Hosten in de prachtige studio’s van Atelier Oost Amsterdam is eerlijk gezegd de ideale bijbaan voor mij. Je vindt me in ieder geval elke zaterdag in een van de adembenemende studio’s! Ik zorg dat de studio klaar is om gebruikt te worden, terwijl ik gedurende de dag aan mijn eigen projecten werk en lieve mensen ontmoet.

Perzia

werken voor
atelier oost amsterdam
ontdek onze studio's
Wij kunnen zelf natuurlijk niet kiezen. Al onze studio’s zijn even mooi en met net zoveel liefde en aandacht gemaakt. Alle studios zijn ze uniek en tegelijkertijd ook een verlengde van elkaar. Ontdek de ruimtes en ervaar het zomerse gevoel. Bezoek The Playground voor verrassende beelden en Miami vibes. Of boek The Loft en waan je in New York City.
Studio.1

The Loft

Studio.2

The PLAYGROUND

error: This content is protected