oneindige mogelijkheden

laat je inspireren door alle opties die onze studio biedt

Door de verschillende hoekjes kun je eindeloos variëren.

alle mogelijkheden op een rij

Wekelijks verwelkomen we de prachtige merken, creatieve producers en de meest getalenteerde teams. Samen creëren zij unieke beelden en hoogwaardige content. Sinds de opening hebben we onder andere vtwonen, RTL4, GRAZIA, Hunkemöller, FLAIR, Rituals, SBS6, Pols Potten en nog veel meer fantastische merken mogen ontvangen in onze fotostudio. Allemaal met een eigen visie, een vernieuwend concept en een geweldige samenwerking.

geniet van

eindeloos veel hoekjes, mooie meubels en stijlvolle props.

recente beoordelingen

5/5
The Loft van Atelier Oost Amsterdam heeft ervoor gezocht dat onze 'Bold Aestetic' collectie erg eruit is gesprongen met hun mooie artistieke meubels in combinatie met onze kleurrijke mix and match collectie. Een echte aanrader voor een perfecte shoot locatie
Myrthe
Refined department
5/5
Als fotografe kom ik op heel veel mooie plekken, maar The Living Room noem ik de “OG”. Het was de eerste studio in Nederland met een next level wauw -factor voor mij. En niet alleen voor mij maar ook mijn klanten zijn obsessed! Alsof er een Pinterest foto tot leven komt...
Indy Shai
Personal branding fotograaf
5/5
The Loft is echt wel de Queen in daglichtstudioland. Voor degene die er al eens zijn geweest weten vast ik bedoel met het fijne gevoel als je binnen stapt in deze mooie ruimte. De ontspannen sfeer, de geur en het prachtige licht.
Emmely Brand
Videograaf

recente beoordelingen

creativiteit kent geen grens

jouw creatieve ideeën komen tot leven in deze stijlstudio vol mogelijkheden

Niet alleen grote merken komen langs om te genieten van de eindeloze mogelijkheden in Atelier Oost Amsterdam. Ook talentvolle fotografen, ambitieuze ondernemers, lieftallige families en prachtige zwangere vrouwen komen graag in de serene, esthetische en stijlvolle studio’s. Ga aan de slag met high-end content creatie in een open, stijlvol ingerichte ruimte. Je zult dat gegarandeerd terugzien in. de uitstraling van jouw beelden.

Atelier Oost Amsterdam is een perfect shoot locatie voor foto producties en ook videoproducties zijn niet meer weg te denken in de studio’s. Denk aan en interview, brandingvideo of campagne video. Merken als Coco & Cici, Wella Deluxe, SBS6, LAB Paint en vele andere merken gingen je voor. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Fotograaf: Roos Oosterbroek voor LAB Paint
Studio: The Loft

Zij gingen je voor

out of the box

Workshop, event of een mini shoot?

Heb je wel eens nagedacht over het organiseren van een workshop of event? Ook daar zijn de ruimtes geschikt voor. Op kleinschalig formaat kan de studio gebruikt worden voor mini shoot dagen, PR events en creatieve workshops. Bekijk de FAQ voor de meest gestelde vragen en onze voorwaarden. Of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geen dag hetzelfde in Atelier Oost Amsterdam.

boek de studio direct online

In onze online agenda kun je per tijdsslot direct de actuele beschikbaarheid bekijken. Wanneer jouw favoriete moment vrij is, kun je ook direct online een boeking plaatsen. Selecteer een datum, kies een tijdsslot, vul je gegevens in en doe de betaling. Je boeking is bevestigd. Wij kijken er nu al naar uit je te verwelkomen in Atelier Oost Amsterdam.

Studio.1

The Loft

Studio.2

The PLAYGROUND

error: This content is protected