ONS VERHAAL

wij ontwikkelen inspirerende fotoshoot locaties

de uitstraling, inrichting en decoratie wordt zorgvuldig gekozen.

ons verhaal

Waar wij mogelijkheden zien, ontstaat ruimte. Of een studio. Of meer.

Een fotoshootlocatie met lichte vloeren, gigantisch hoge ramen, de perfecte materialen en de juiste kleuren. Inmiddels zijn we heel kieskeurig op het selecteren van de juiste panden. De transformatie van de ruimtes is onbeschrijfelijk. Bekijk de geweldige en verrassende voor-na resultaten op onze Instagram pagina.

Waarom Atelier Oost

Van een oude en niet inspirerende ruimte, een geweldige daglichtstudio neerzetten: dat is wat wij van Atelier Oost Amsterdam doen. We zijn kritisch op de lichtinval van de locaties waar we vestigen. Het liefst blijven we in Amsterdam Oost met ramen op het oosten, omdat we verliefde zijn op het ochtendlicht. 

Roos Oosterbroek

De fotostudio is niet zomaar ontstaan. Oprichter Roos Oosterbroek miste een dergelijke studio voor haar product– en interieurfotografie. Met oog voor detail en passie voor interieur heeft ze van de meeste onmogelijke locatie, ruimtes met eindeloze mogelijkheden gemaakt: de fantastisch mooie studio’s van Atelier Oost Amsterdam.

kwalitatief en high-end ingericht met passie, stijl en oog voor detail.

kwaliteit voorop

Onze visie is eenvoudig: we willen je het gevoel van thuis geven. Een ruimte waar je zorgeloos aan de slag gaat. Een plek waar je luxe ervaart. Een studio waar je geen meubels tegenkomt die je thuis ook hebt. Of wel. En dan complimenteren we je graag met je goede smaak!

Onze hosts verwelkomen je graag met een verse cappuccino (met havermelk!) of een kopje thee. Betreedt de ruimte, kom tot rust en start met creëren. Wij verwelkomen je graag snel in een van de studios van Atelier Oost Amsterdam

quote
absoluut schitterend: extreem mooi licht, prachtig interieur en erg fijne service!

kwaliteit boven alles, ook in onze service.

volledig gemeubileerde fotostudio
Studio.1

The Livingroom

Studio.2

The Loft

Studio.3

The PLAYGROUND

Studio.4

The Townhouse

error: This content is protected