Lifestyle fotografie

Fotografeer koppels, families of zwangere vrouwen op onze serene locaties

lifestyle fotografie om bij weg te dromen

Lifestyle fotografie

PERFECT VOOR FAMILIES, NEWBORN EN ZWANGERSCHAP

Heb je altijd al de mooiste gezinnen, zwangere vrouwen en pasgeborene willen fotograferen op een binnenlocatie? Voel je thuis in Atelier Oost Amsterdam en geniet van iedere zonnestraal welke naar binnen schijnt. Maak gebruik van de hoogwaardige inrichting en stap in de grote, open ruimtes. Onze daglichtstudio is perfect voor wanneer jouw klant geen shoot in de buitenlucht of in de veilige thuisomgeving wil laten plaatsvinden.

Zwangerschapsfotografie door Marije Kocken in The Bedroom fotostudio in Amsterdam
Studio: The Bedroom Fotocredits: Marije Kocken
Boudoir fotografie Lisa van Dam voor PAVO coutures in The Living Room studio
Studio: The Living Room Fotocredits: Lisa van Dam

DE PERFECTE INRICHTING
Door de hoogwaardige design meubelen en muren met prachtige kleuren en texturen, verveelt de ruimte nooit. Laat je zwangerschap of jouw gezin vastleggen en maak samen herinneringen voor later. Breng diversiteit in je beelden door de meubelen te verschuiven en onze prachtige accessoires te gebruiken. Geen enkel beeld zal hetzelfde zijn en door de afgesloten ruimtes kun jij als fotograaf heerlijk je gang gaan. Er is op iedere locatie zachte muziek, een heerlijke geur en verse koffie (met havermelk!) en thee aanwezig.

GEEF EEN UNIEKE DRAAI AAN JE FOTOGRAFIE
Ga aan de slag met zwangerschapsfotografie, organiseer een boudoir shoot, leg een newborn op een unieke wijze vast of schiet als familie fotograaf de mooiste plaatjes. Geef een unieke draai aan jouw lifestyle fotografie en maak gebruik van de diverse hoekjes welke de daglichtstudio biedt. Wordt creatief en neem eigen, persoonlijke items mee van thuis. Of ga aan de slag met alles wat we je in de ruimte vindt: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lifestyle fotografie inspiratie door fotograaf Carline van Kuijk in de fotostudio
Studio: The Loft Fotocredits: Carline van Kuijk

lifestyle merken in de studio

ORGANISEER EEN MINISHOOT
Een van de fijnste manieren om diverse klanten te fotograferen op één dag, is het organiseren van mini shoots. Huur onze locatie voor een gehele dag of een dagdeel en verwelkom jouw klanten in kortere tijd sloten. Biedt diversiteit aan door een gezin, zwangere vrouw of pasgeborene vast te leggen in onze serene ruimtes.

Fashionfotografie Stephanie Verhart boudoir fotografie met lingerie van Savara Intimates in The Living Room studio
Studio: The Living Room Fotocredits: Stephanie Verhart
Fashionfotografie door Lisa van Dam voor PAVO coutures lingerie in The Living Room studio
Studio: The Living Room Fotocredits: Lisa van Dam

BOUDOIR SHOOTS
Wanneer je niet zwanger bent maar wel graag jezelf mooi wil laten vastleggen op onze locatie, kun je er voor kiezen om een serene boudoir shoot te houden. Hier is The Bedroom heel geschikt voor. De stijlvolle ruimte met zachte, beige tonen en zachte texturen biedt veel mogelijkheden. Maak gebruik van onze props en geniet.

boudoir shoot

een prachtige boudoir shoot is een ode aan het lichaam

Van families tot newborns, van boudoir shoots tot zwangere vrouwen. De serene ruimtes zijn geschikt voor alle onderdelen binnen lifestyle fotografie. Kies je favoriete time slot of bekijk onze credits om vaker minishorts te organiseren met korting. Gedurende de dag nodig je je leukste klanten uit om hem of haar te portretteren en vol zelfvertrouwen prachtig op de foto te zetten.

Beeldmateriaal boudoir fotografie van Michael Mahy met model Daisy Snijder in The Bedroom fotostudio
Studio: The Bedroom Fotocredits: Michael Mahy

MAAK DE DAG COMPLEET EN BIEDT STYLING EN MAKE-UP AAN.

stel je team samen

MAKE-UP

ZOEK EEN VISAGIST

STYLING

ZOEK EEN STYLIST

Zoek een stylist

Zoek een make-up artiest

ZACHT LICHT EN PRACHTIGE, ZORGVULDIG GESELECTEERDE PROPS.

inspiratie en creatie

Geen dag in Atelier Oost Amsterdam is hetzelfde. Laat je inspireren door de succesverhalen van onze klanten en bekijk de prachtige resultaten per categorie op deze pagina. Dé plek waar we de mooiste resultaten hebben verzameld.

error: This content is protected