Favoriete make-up artiesten

Prachtige foto’s maak je niet zonder er tip top uit te zien. Veel van onze klanten nemen een eigen make-up artiest mee voor hun branding shoot of campagne productie. Graag delen we onze favorieten met je, zodat je gemakkelijk een passende MUA kunt vinden. Contact hen persoonlijk voor jouw eerstvolgende shoot en ervaar hoe het is om in de watten gelegd te worden. De make-up artiesten in deze blog hebben allemaal meegewerkt tijdens shoots in Atelier Oost Amsterdam en kennen de studio’s door en door.

Goede visagie maakt écht verschil op beeld en in zelfvertrouwen

Lauren Duk

Onze Lauren maakte afgelopen jaar ons team en ons campagne model Elize Been, helemaal klaar voor de team- en campagne shoot in The Loft. Als cruelty free make-up artist richt ze zich enkel op goede producten en weet ze iedere vrouw fantastisch op te maken.

Inspiratie met Elize Been, model voor The Loft fotostudio van Atelier Oost Amsterdam
Studio: The Loft Fotocredits: Alina Krasieva

Chris Anne Lindeboom

Chris Anne is een jonge, bevlogen make-up en haar artiest welke meewerkte in diverse personal branding fotoshoots bij Atelier Oost Amsterdam. Ze werkte veel samen met fotograaf Mabel van Atelier Mabel. Ze weet klanten keer op keer te laten stralen op een manier die bij hen past.

Elise Langenhuis

Voor prachtige producties welke georganiseerd werden in Atelier Oost Amsterdam, ondersteunde Elise het team op het gebied van haar en make-up. Ze werkt professioneel en efficiënt en heeft onder andere gewerkt op fotoshoots voor Grazia en Silk’n.

MAAK JE SHOOT COMPLEET EN STRAAL OP BEELD NADAT JE JOUW MAKE-UP EN HAAR HEBT LATEN VERZORGEN

Ellen van Hamersveld

Ellen is een echte duizendpoot: ze werkt als haarstylist, make-up artist & kleuranalyst. Door het gebruik van high quality materialen, diverse technieken en de juiste kleuren maakt ze het verschil in eindresultaat voor branding-, commercial- en fashionshoots. Haar ervaring zal een aanvulling zijn op jouw team.

Shareen Agsteribbe

Make-up artiest Shareen is een ervaren MUA welke meewerkt in diverse producties voor zowel fashion als lifestyle fotografie. Met een gezellige sfeer kan de dag met Shareen niet meer stuk. Ze zorgt er altijd voor dat de modellen er tip top uitzien tijdens een shoot.
Portret van personal branding fotograaf Style By Fabie voor Karin Walgraef in The Loft fotostudio
Studio: The Loft Fotocredits: Style By Fabie
Foto van personal branding fotograaf Fabienne van Style By Fabie voor Karin Walgraef in The Loft studio
Studio: The Loft Fotocredits: Style By Fabie

LAAT JEZELF VAN JE MOOISTE KANT ZIEN EN BOEK EEN VAN DEZE GETALENTEERDE MAKE-UP ARTIESTEN.

Sjarde Kiroma

Sjarde is inmiddels een vast gezicht welke we vaak mogen verwelkomen in Atelier Oost Amsterdam. Voor onder andere FLAIR en Via Vai ging ze al aan de slag met diverse modellen en werkt ze veel in grotere teams. Met veel ervaring en een vrolijke lach zorgt ze ervoor dat de dag zorgeloos verloopt.

Jacqueline Huijssoon

Jaqueline is een ervaren make-up artist. Ze verzorgt zowel het haar als de make-up van ondernemers voor hun personal branding shoot. Jaqueline vind het prettig om met een zachte kleurtint te werken en zorgt ervoor dat je straalt op jouw manier, waarbij de make-up helemaal bij jou past.

Roos Oosterbroek in visagie door Lauren Duk
Studio: The Loft Fotocredits: Alina Krasieva

Boek je fotograaf

Heb je de perfecte make-up artist gevonden maar ben je nog op zoek naar een fantastische fotograaf? Bekijk onze blog over onze favoriete modefotografen of onze blog over de top 9 personal branding fotografen en vind de perfecte match.

Is je team compleet en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te voor met jouw shoot? Boek dan nu jouw shoot.

error: This content is protected

kies een studio

THE TOWNHOUSE

opening soon

THE TOWNHOUSE

opening soon