Mode stylisten

Wanneer je jouw shoot graag tot in de puntjes verzorgd wil hebben, kan een professionele stylist natuurlijk niet ontbreken. Graag delen we onze favoriete stylisten met je, waarbij we de creatievelingen al meerdere keren hebben mogen verwelkomen. Deze modestylisten kennen de daglichtstudio’s van Atelier Oost Amsterdam door en door en beschikken over een creatieve visie om een mode statement te maken. Raak geïnspireerd en boek jouw favoriet!

EEN STYLIST KAN NIET ONTBREKEN IN EEN SERIEUZE PRODUCTIE. ZIJ ZORGEN VOOR DE JUISTE DETAILS

Mode stylist

Ashley Veraart

Als styliste voor magazines en verschillende merken ging Ashley al vaak aan de slag bij producties in Atelier Oost Amsterdam. Als vaste stylist voor FLAIR verzorgt Ashley diverse styling klussen voor cover shoots en editorials in het weekblad. Wanneer je met Ashley gaat samenwerken kun je professionele en verzorgde styling verwachten. Ashley kenmerkt zich door haar eigen, creatieve visie op fashion- en campagne fotografie.

Esmee Franken is één van onze favoriete fashion fotografen
Studio: The Bedroom Fotocredits: Esmee Franken

Label Yoon

Als allround fashion stylist heeft Yoni van Label Yoon een fantastische kijk op materialen, kleuren en looks. Samen met fotograaf Sophie Oelrich heeft ze al een prachtige shoot in The Loft neergezet

Met veel ervaring binnen personal branding en campagne fotografie is Yoni dé topper die je nodig hebt voor de beste mode styling voor jouw volgende shoot!

Yoni van Label Yoon is modestylist
Studio: The LoftFotocredits: Sophie Oelrich

Style by Fabie

Als personal branding fotograaf, stylist én kleurexpert weet Fabienne jou met het juiste kleurentype, fantastisch op beeld te brengen. Fabienne is Personal Stylist voor gevestigde ondernemers die een stijlvolle garderobe willen waardoor ze als rolmodel worden gezien. Fantastisch dus voor een passende uitstraling in jouw volgende shoot!

Beeldmateriaal van personal branding fotograaf Fabienne van Style By Fabie voor Karin Walgraef in The Loft fotostudio
Studio: The Loft Fotocredits: Style By Fabie
Foto van personal branding fotograaf Fabienne van Style By Fabie voor Karin Walgraef in The Loft studio
Studio: The Loft Fotocredits: Style By Fabie

Presence Imaging

Als high-end styliste voor ambitieuze vrouwen gaat Annelies graag aan de slag om jouw kledingstijl eleganter te maken. Annelies doet dit op een manier zodat iedere vrouw er dagelijks, zonder moeite, voortreffelijk uit zien. En hoe fantastisch zijn haar gemaakte personal branding foto’s door Studio Phylicia?

Personal branding fotoshoot door Studio Phylicia voor modestylist Annelies in The Loft fotostudio
Studio: The Loft Fotocredits: Studio Phylicia
Personal branding fotoshoot door Studio Phylicia in fotostudio voor modestylist Annelies
Studio: The Loft Fotocredits: Studio Phylicia

Boek je fotograaf

Heb je de perfecte stylist gevonden maar ben je nog op zoek naar een fantastische fotograaf? Bekijk hier onze blog over onze favoriete fashion fotografen of de top 9 personal branding fotografen en vind de perfecte match.

Is je team compleet en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te voor met jouw shoot? 

error: This content is protected