Top 9 branding fotografen

Hoogwaardige fotografie, afwisselende beelden en werken met een echte professional: we delen graag onze 9 favoriete personal branding fotografen met jou. Als ondernemer kun je er namelijk niet meer omheen: online zichtbaarheid. Dit kan gelden voor verschillende media, zoals Instagram, een website en misschien wel online training. Het hebben en toepassen van prachtige beelden welke aansluiten bij jouw missie is een echte must-have. De fotografen in deze blog komen regelmatig bij ons langs samen met hun klanten. Ze kennen de studio’s Atelier Oost Amsterdam door en door, leggen jou graag op een manier vast die bij jou past en hebben allemaal een eigen, unieke stijl. We stellen ze graag aan je voor.

STRAAL ZELFVERZEKERD, NET ALS EEN FOTOMODEL

Lonneke Noordeloos

Al vanaf het begin van Atelier Oost Amsterdam kwam Lonneke Noordeloos, samen met haar klanten, bij Atelier Oost Amsterdam. Ze fotografeerde in al onze ruimtes en het leverde elke keer weer prachtige resultaten op. Lonneke haar stijl staat bekend om natuurlijk en rustgevend, ze legt jou graag op een manier vast hoe jij echt bent. Met haar creatieve kijk op vrouwelijke ondernemers en prachtige, natuurlijke brands zijn haar beelden elke keer weer verfrissend.

Studio: The Townhouse Fotocredits: Lonneke Noordeloos
Studio:The Townhouse Fotocredits: Lonneke Noordeloos

Alina Krasieva

Onze Alina fotografeerde afgelopen jaar het gehele team en ons campagne model Elize Been, in The Loft. Inmiddels heeft ze al voor diverse klanten personal branding shoots gefotografeerd. Ze staat bekend om het gebruik van de leukste Nederlandse woordjes gedurende haar shoots, wat je direct heel comfortabel met haar maakt. Haar stijl neigt naar hoogwaardige fashion fotografie met een prachtige edit. Haar foto’s zijn keer op keer prachtig en uniek.

Studio: The Loft Fotocredits: Alina Krasieva

Yaira van Studio Phylicia

Yaira is een van onze vaste klanten en kent Atelier Oost Amsterdam maar al te goed. Haar favoriete studio is The Loft: “Op het moment van binnenkomst stond ik versteld van de look en feel van de locatie. De meubels zijn echt van top kwaliteit en geven de foto’s een next level feel.

Yaira stelt jou volledig op je gemak tijdens jouw shoot en gaat graag ‘all-out’: visagie, styling en een duidelijk plan! Zodat jij tijdens de shoot, nergens meer aan hoeft te denken.

Studio Phylicia voor Carla in The Living Room studio met Personal Branding fotografie
Studio: The Living Room Fotocredits: Studio Phylicia

KIES VOOR KWALITEIT DOOR MET EEN PROFESSIONELE FOTOGRAAF TE WERKEN.

Nicole den Harder

Nicole hebben we al regelmatig mogen verwelkomen in The Loft, waarbij haar klanten keer op keer prachtige, zakelijke noch lifestyle beelden ontvangen. Elke klant weet Nicole op een andere manier vast te leggen.

Haar mening over Atelier Oost Amsterdam: “Inmiddels 3 keer The Loft geboekt. Prachtige shoot locatie. Voor daglicht fotografen (personal branding) is deze ruimte zeer geschikt. Hoge kwaliteit van materialen en meubels en zeer smaakvol ingericht.

Studio: The Loft Fotocredits: Nicole den Harder

Atelier Mabel

Atelier Mabel creëert unieke beeld belevingen welke een krachtig podium vormen voor vrouwelijke ondernemers. Ook werkt zij met merken die zichzelf, maar ook hun visie willen laten zien.

Mabel heeft diverse ondernemers op unieke wijze vastgelegd in onze gemeubileerde fotostudio’s.  Mabel kent de studio’s door en door. Haar gemaakte beelden van diverse klanten zijn elke keer weer een feestje om te bekijken! 

Studio:The Playground Fotocredits: Atelier Mabel

LAAT JEZELF OP JE MOOIST VASTLEGGEN EN WERK SAMEN MET EEN VAN DEZE GETALENTEERDE FOTOGRAFEN.

Pauline van der Gulik

Met haar unieke methode ‘intentionele fotografie’ gaat Pauline samen met jou op zoek naar de authentieke versie van jezelf. Iedere vrouw is uniek en Pauline legt jou, vrouw, prachtig vast op een manier hoe jij echt bent. Dichter bij jezelf komen en dit tot uiting laten brengen in fotografie.

Personal branding fotografie portret door Pauline van der Gulik
Studio: The Living Room Fotocredits: Pauline van der Gulik
personal branding fotografie inspiratie door Pauline van der Gulik
Studio:The Living Room Fotocredits: Pauline van der Gulik

Kim Captein

Fotografe Kim Captein is dol op het vastleggen van verhalen en mensen. Haar stijl is sprookjesachtig en toch stoer. Haar pakket is breed en ze fotografeert zowel droomhuwelijken als sterke vrouwelijke onderneemsters. Kim weet op een unieke manier de ruimtes te gebruiken en vernieuwende perspectieven toe te passen voor een geslaagde fotoshoot.

Ondernemers personal branding fotografie inspiratie door Kim Captein
Studio: The Loft Fotocredits: Kim Captein

Mandy Brander

Als een van onze vaste bezoekers mogen we fotografe Mandy Brander regelmatig verwelkomen in de studio’s. Samen met haar klanten geniet ze van het natuurlijke daglicht in onze ruimtes en weet ze ondernemers keer op keer verfrissend te vangen op beeld. Mandy is daarnaast ook gek op reizen en beschikt over een fijne, rustige werkwijze met een creatieve blik.

Studio:The Playground Fotocredits: Mandy Brander

Atelier Shai

Indy van Atelier Shai hebben we regelmatig met veel plezier mogen verwelkomen. De jonge, ambitieuze en getalenteerde personal branding fotograaf komt vaak richting Amsterdam om de meest krachtige vrouwen op een elegante en next level manier vast te leggen. Licht, vrouwelijk en sereen zijn woorden welke haar stijl kenmerken. Dit zei Indy over haar bezoek aan Atelier Oost Amsterdam:

3 x wauw, wauw, wauw voor 3 prachtige studio’s. Als (personal branding) fotografe is het echt een cadeau om te mogen fotograferen bij Atelier Oost Amsterdam. Het licht, de inrichting, de lieve hosts, de (home) parfum; alles klopt. Mijn creativiteit gaat zo aan staan op deze plek.

Personal branding fotografie door fotograaf Atelier Shai in The Loft
Studio: The Loft Fotocredits: Atelier Shai
visionboard fotografie inspiratie door Atelier Shai
Studio:The Living Room Fotocredits: Atelier Shai

Boek een visagist voor prachtige make-up

Heb je de perfecte fotograaf gevonden maar ben je nog op zoek naar een fantastische visagist? Bekijk hier onze blog over onze favoriete make-up artists en vind de perfecte match.

Is je team compleet en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te voor met jouw shoot? Boek dan nu jouw shoot voor een van onze studio’s!

error: This content is protected