Interieur Fotografie

zet woonproducten in een sfeervolle setting

Geef context aan woonaccessoires in een gemeubileerde studio

Interieurfotografie

Stijlvolle beelden in minimalistische setting

Een goede locatie geeft het fundament voor geslaagde interieurfotografie. Er is veel beweegruimte voor stylisten en de interieurfotograaf. Ook valt er prachtig licht binnen en hangt er een prettige werksfeer in de ruimte. De fotostudio’s van Atelier Oost Amsterdam zijn de perfecte locatie om te huren voor een productie met interieurfotografie.

Lifestyle beelden van Robuust Amsterdam ter inspiratie voor interieurfotoshoot in onze fotostudio
Studio: The Loft Fotocredits: Robuust Amsterdam
Studio:The Loft Fotocredits: Mylene Timessen

EEN GOEDE BASIS
Stijlvolle woonbladen, ingerichte ruimtes en inspirerende content. Wie wil dat nou niet? In de volledig ingerichte daglichtstudio van Atelier Oost Amsterdam kun je gebruik maken van allerlei hoogwaardige props en design meubelen. We bieden je alle handvatten om jouw productie tot een succes te brengen. Verschuif onze meubelen, creëer je eigen setting en varieer met alle accessoires die wij beschikbaar hebben. Laat je creativiteit de vrije loop en werk samen met jouw interieurfotograaf aan de mooiste setting.

WISSEL AF MET CLOSE-UPS
Heb je er al eens over nagedacht om je foto’s af te wisselen met overzicht en close-up beelden? Je kunt mooie detailshots maken en daarnaast het product tonen in een stijlvolle setting. Zo komt het product helemaal tot zijn recht! Bekijk ook eens de pagina over productfotografie voor inspirerende voorbeelden.

Interieurfotografie van gestijlde setting door interieurfotograaf James Stokes voor Vandyck
Studio:The Loft Fotocredits: James Stokes

DOL OP ZONLICHT
In onze lichte daglicht studio’s komt de zon in de ochtend al naar binnen. Dit, in combinatie met de open ruimte en hoge muren, zorgt voor de perfecte shootlocatie met eindeloze mogelijkheden.

Sfeerimpressie van The Loft voor mogelijkheden voor fotografie bij Atelier Oost Amsterdam
Studio: The Loft Fotocredits: Roos Oosterbroek
Studio: The Loft Fotocredits: Mylene Timessen

TOT IN ELK DETAIL
De fotostudio’s zijn ingericht door founder Roos Oosterbroek, interieurfotograaf in hart en nieren. Roos heeft een esthetisch oog en gevoel voor design en materiaal. Daarnaast is ze zelf fotograaf en heeft vanuit fotografisch oogpunt de ruimtes ingedeeld. Zo weet zij de ruimtes perfect in te richten voor interieurfotografie. Bekijk de eerder gemaakte interieurfoto’s van onze klanten hieronder en lees hun ervaring met Atelier Oost Amsterdam.

Interieurfotograaf

Ingericht door een interieur fotograaf

Maak de hele dag gebruik van de fijne hoekjes, of creëer zelf een unieke setting voor interieurfotografie. Neem vooral zelf je eigen meubelen en producten mee! Tover de studio om tot een plek die je nog nooit eerder hebt gezien.

Open kast ter inspiratie van interieurfotograaf Chiela voor Deve Creations in The Loft
Studio: The Loft Fotocredits: Chiela

shoots van interieurmerken

Campagne fotografie interieur setting door fotograaf James Stokes voor Vandyck beddengoed
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes

kom vaker terug

SHOOT MET KORING

TIJDSSLOTEN IN BULK
De studio’s bieden een uitgelezen kans voor woonmerken om zich te onderscheiden van de concurrentie door middel van inspirerende beelden. Bij iedere nieuwe collectie heeft de beeldbank natuurlijk een update nodig. Wij zijn allemaal groot fan van consistentie, dus vaker gebruik maken van onze studio’s is dan ideaal. Kijk dan eens naar onze credits en shoot met korting. Ideaal voor terugkerende klanten.

Stijlvolle hoekjes

Maak gebruik van elk hoekje voor variatie in de beelden

Professionele beelden zijn bijna niet meer weg te denken in de online wereld. Haal alles uit je shootdag door te werken met een fatastisch team in de studio van Atelier Oost Amsterdam. Ga altijd goed voorbereid op pad. Schakel een stylist in en breng je favoriete fotograaf mee. Zo kun je een complete beeldbank fotograferen met foto’s die je een langere periode kunt inzetten op diverse media.

Sfeerbeeld voor LAB Paint door fotograaf Roos Oosterbroek
Studio: The Loft Fotocredits: Roos Oosterbroek
Studio: The Loft Fotocredits: Mylene Timessen

ZELF MEENEMEN?
We krijgen geregeld de vraag of je zelf ook meubels of producten mag meebrengen. Natuurlijk mag dat! We zijn juist onwijs nieuwsgierig naar jullie collectie, woonaccessoires of interieur parels. Dus voel je altijd vrij om je eigen collectie mee te nemen. Let op: lees de FAQ goed door. Het moet wel passen in de studio! Er mag niets op de gang staan.

Neem zelf allerlei meubels en accessoires mee

stel je team samen

Interieur

ZOEK EEN FOTOGRAAF

Concept

ZOEK EEN ART DIRECTOR

Zoek een interieurfotograaf

Zoek een art director

Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze studio's.

inspiratie en creatie

Geen dag in Atelier Oost Amsterdam is hetzelfde. Laat je inspireren door de succesverhalen van onze klanten en bekijk de prachtige resultaten per categorie op deze pagina. Dé plek waar we de mooiste resultaten hebben verzameld.

error: This content is protected