Lookbook Studio Femme Home

Prachtig zonlicht, hoogwaardige producten en een fantastische geheel in beige tinten… Dat is waar wij aan denken wanneer we terugkijken naar de shoot van Studio Femme Home. Het team met fotografen, stylisten en de eigenaren werden warm ontvangen in augustus 2022, in The Loft. Inmiddels hebben we de prachtige beelden mogen bekijken en lichten we ze hier uit. We nemen je mee in het Look book van Studio Femme Home. Omdat we je graag inspireren met de mooiste interieurbeelden.

CREDITS
Klant: Studio Femme Home
Fotograaf: Mylene Timessen

Afwisseling binnen detailfotografie en wijdere shot

Tijdens de fantastische en zonnige dag ging het team van Studio Femme Home aan de slag met zowel product fotografie als overzicht beelden in de gehele ruimte. Omdat The Loft een grote, open ruimte van 125 m2 is, heb je samen met jouw team alle ruimte om heen en weer te bewegen en diverse settings op te bouwen.

Het team van Studio Femme Home wist prachtig gebruik te maken van natuurlijk daglicht. De fantastische, grote ramen van The Loft laten iedere zonnestraal neerstrijken op de producten van het team. Het zorgt voor die extra speciale touch aan het eindresultaat – welke wij dan ook prachtig vinden.

Wanneer je jouw campagne shoot meer diepte wil geven is de afwisseling van close-up en wider shots een must. In onze ruimtes is er genoeg ruimte om met een groot team te werken en keuzes te maken in natuurlijk daglicht of flitslicht.

Een compleet look book: stijlvolle settings en de leukste founders.

Complete stijlstudio met eigen meegebrachte items

Wanneer je onze studio’s boekt, nodigen we je altijd uit om jouw eigen items mee te nemen. Zo geef je extra context aan de shoot en komt je merk nog beter naar voren. Zo maak je de setting vernieuwend, creatief en eigen. In de fotoserie van de campagne van Studio Femme Home wist het team een prachtige combinatie te maken; het gebruik van hun eigen items en de high-end producten en meubelen welke bij Atelier Oost Amsterdam te vinden zijn. Door prachtige shots met de founders van het merk toe te voegen in de beeldbank, is de campagne compleet. Bij Atelier Oost Amsterdam is alles mogelijk, waarbij het toevoegen van dit stukje personal branding perfect aansluit op de rest van de beelden.

Afwisseling en eenheid

Laat je creativiteit de vrije loop en verplaats onze eigen meubelen door de gehele ruimte. Bijvoorbeeld onder de trap, of achter het houten kamerscherm of juist bij de boogwand. Creëer nog nooit eerder vertoonde beelden met eigen accessoires en meubelen, perfect voor dat ene, bijzondere beeld. The Loft, waar het team van Studio Femme Home het afgelopen jaar te gast was, beschikt over onwijs veel ruimte en is dan ook onze grootste daglichtstudio van dit moment. Het team fotografeerde diverse interieur items en accessoires van hoge kwaliteit.

De neutrale kleuren en zachte materialen komen prachtig tot zijn recht in The Loft. Onze daglicht studio’s zijn ruim en licht, waardoor je met grotere producties alle ruimte hebben om te kunnen bewegen in de ruimte. De mogelijkheden en diverse hoekjes zijn eindeloos, waardoor de campagne van Studio Femme Home heel veelzijdig is geworden.

Een plaatje dat je direct wil kopiëren / plakken in je eigen omgeving.

Waar kan ik de resultaten nog meer bekijken?

De beelden van Studio Femme Home worden momenteel ingezet op diverse media, zoals de website en Instagram pagina. Bekijk ook zeker onze andere look books van eerdere klanten en laat je inspireren. Ben je al geïnspireerd en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te gaan met jouw campagne? Boek dan nu jouw shoot.

Delen

boeken

error: This content is protected