Evenementen locatie

De locatie voor een onvergetelijk event

de perfecte locatie voor productlanceringen met influencers

Evenementenlocatie

Origineel, inspirerend en fotogeniek decor

Verken de splinternieuwe en unieke evenementenlocatie van Atelier Oost Amsterdam:  The Playground. Deze daglicht studio biedt een ongekend origineel en inspirerend decor voor diverse gelegenheden, zoals borrels, lezingen, productlanceringen, persdagen, workshops en meer. The Playground is een ware speeltuin voor creatieve geesten, merken en ondernemers. Met maar liefst 272 vierkante meter aan studioruimte waant jouw doelgroep zich direct in de meest fantastische dagdromen.

EEN MIAMI MINIMALISTIC ERVARING
Verbeeld je de zomerse, ongelooflijk ontspannen sfeer die je ervaart tijdens een vakantie in Miami. Nu kun je diezelfde sfeer creëren tijdens jouw eigen evenement! Met een prominente palmboom als het centrale element en de combinatie van zachte kleuren in het decor, biedt deze locatie een minimalistische en serene ervaring. Er is geen elegantere manier om jouw product te lanceren, een bedrijfsborrel te organiseren of een workshop te geven. De perfecte locatie om influencers en zakelijke relaties te ontvangen.

Foto credits: Lonneke Noordeloos
Studio: The Playground

EEN INDUSTRIELE LOOK MET ELEGANTE FLAIR

Deze unieke eventlocatie heeft een industriële uitstraling die niet ruw of onbewerkt is, maar juist een verfijnde en elegante flair heeft. Bij het betreden van de eventlocatie wordt je omarmd door een gevoel van warmte, alsof je onder een zachte deken stapt. De lucht is doordrongen van prachtige tinten lila, perzik en roze. Met een betoverend kleurenpalet, unieke designobjecten en het adembenemende spel van licht dat door de ruimte schijnt, creëert onze fotostudio de perfecte achtergrond voor elk soort evenement.

eerdere events door

Evenement locatie

event organiseren in amsterdam

Ontdek deze buitengewone evenement locatie in Amsterdam, die een schat aan mogelijkheden biedt. Naast het prachtige en stijlvolle decor beschikt deze locatie over een algemene ruimte met een goed uitgerust keukenblok, een sfeervolle eikenhouten eettafel, een persoonlijke zithoek en handige toiletfaciliteiten. Bovendien kunnen jouw gasten genieten van het gemak van voldoende parkeergelegenheid recht voor de deur, dankzij de ideale ligging van de locatie.

NAGENIETEN VAN DE MOOISTE SFEERBEELDEN
Onze locatie biedt een verfijnde en betoverende achtergrond die perfect is voor de social media posts van jouw gasten. Met zoveel prachtigs om hen heen, kun je erop vertrouwen dat de genodigden ongetwijfeld geweldige foto’s zullen maken voor al hun kanalen. The Playground is namelijk verrijkt met unieke, spiegelende objecten die het beeldmateriaal een extra dimensie geven. Daarnaast zorgen zilverkleurige accenten, zoals een aluminium stoel, voor de perfecte finishing touch.

Foto credits: Lonneke Noordeloos
Studio: The Playground

De evenement locatie die alle verwachtingen overtreft.

eindeloos veel mogelijkheden

Deze locatie overstijgt het concept van een fotoshootlocatie. Het is een ruimte waarin je bijzondere momenten kunt creëren en onvergetelijke creatieve ervaringen kunt beleven tijdens jouw evenement. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je hier de lancering van een nieuw beautyproduct organiseert.  Of wat dacht je van het promoten van jouw opkomende merk door middel van een interactieve workshop? Bovendien leent deze locatie zich perfect voor het organiseren van een netwerkevenement waar mensen  waardevolle connecties kunnen leggen. Neem contact op met onze studio manager voor alle mogelijkheden!

inspiratie en creatie

Geen dag in Atelier Oost Amsterdam is hetzelfde. Laat je inspireren door de succesverhalen van onze klanten en bekijk de prachtige resultaten per categorie op deze pagina. Dé plek waar we de mooiste beelden hebben verzameld.

error: This content is protected