Blog

Alles waar we interessant over kunnen doen

Roos’ favoriete hotspots in de studio omgeving

Wanneer je een dag(deel) bij ons komt shooten wil je natuurlijk (na)genieten van een heerlijke lunch of juist een origineel diner. Ik geef je graag tips voor de beste hotspots in de buurt!

zarqa-iamaureen-1-product-fotografen

De beste product fotografen

In deze blog delen we waardevolle tips over de beste product fotografen, zodat jij straks prachtige beelden hebt die je producten echt laten stralen.

Fotostudio delen: onze tips

Door het delen van een fotostudio van Atelier Oost Amsterdam geef je jouw creativiteit én netwerk een boost.

Pop up samenwerking

Nóg een reden om The Loft nu te boeken: de kunst van Art-In-Return hangt van juli tot en met september aan de muur. Deze unieke pop-up collab wil je niet missen!

roos-op-de-trap-fotostudio-playground

Sneak peek: The Playground

The Playground is here.. afgelopen vrijdag konden genodigden mijn nieuwste fotostudio al ervaren tijdens de openingsborrel, en nu laat ik jou ook alvast een sneak peek zien.

Tips om jouw fotoshoot goed voor te bereiden

Ben jij van plan om een fashion shoot te organiseren? Het voorbereiden hiervan kan een hele opgave zijn. Met deze blog helpen we je graag op weg bij het vinden van jouw creatieve team en de juiste voorbereiding.

Reflectie fotografie met onze Disco Cube

Wij zijn groot fan van reflectie fotografie omdat het een beeld extra dimensie geeft. Ook geeft dit type fotografie een boost aan creativiteit en een schat aan mogelijkheden. In deze blog lees je alles over hoe jij aan de slag kunt met reflectie fotografie door middel van onze Disco Cube.

Zo kies je geschikte fotoshoot kleding

De outfits die je on set draagt, kunnen een enorm verschil maken in het eindresultaat. Met onze tips & tricks kies je voortaan altijd de juiste fotoshoot kleding en accentueer jij ook nog eens je persoonlijkheid.

2 studio’s sluiten

Het staat er echt: vanaf 26 april aanstaande sluiten onze geliefde studio’s The Living Room en The Bedroom. We wisten dat dit eraan zat te komen…

Beeldmateriaal: Lisa van Dam voor F/W collectie van Simple The Brand in The Loft studio

Favoriete fashion fotografen

We stellen graag onze favoriete fashion fotografen aan je voor. De fotografen zijn al meerdere keren geweest en kennen de ruimtes door en door. Raak geïnspireerd en bekijk hun portfolio.

Beeldmateriaal van productfotograaf Roos Oosterbroek voor Studio Yellow Block in The Loft studio

8 tips voor goede website fotografie

Goede website fotografie is onmisbaar omdat dit jouw identiteit en branding laat zien. Met de acht tips uit deze blog maak jij voortaan de beste foto’s.

Sfeerimpressie van model op de grond in The Loft fotostudio

De mooiste modellen

Op deze blog kun je de mooiste modellen vinden. Zowel mannen als vrouwen geven gezicht aan jouw campagne, shoot en productie. Ze zien er stuk voor stuk geweldig uit.

Sfeerimpressie van de loft voor videoproducties bij Atelier Oost Amsterdam

De fijnste videografen

Wil je naast foto’s ook gebruik maken van videomateriaal? Voeg een getalenteerde videograaf toe aan het team voor een geslaagde shoot. In deze blog een selectie van de fijnste videografen.

error: This content is protected