Campagne fotografie

verhalende beelden creëer je gemakkelijk in onze studio

creëer unieke en verfrissende campagne producties

Campagne fotografie

HOOGWAARDIGE CAMPAGNE PRODUCTIES

Geen enkel merk kan meer zonder: aantrekkelijke fotografie voor prachtige campagne creatie. De daglicht studio’s van Atelier Oost Amsterdam bieden de uitgelezen kans om jouw lookbook shoot te organiseren: van kledingmerken tot interieurmerken, kleinschalige producten of high-end beelden. Alles is mogelijk in onze ingerichte fotostudio’s.

Studio: The Loft Fotocredits: Mylene Timessen
Lookbook fotografie gestylde setting door fotograaf James Stokes voor Vandyck
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes

DE PERFECTE BASIS
Ontdek onze lichte ruimtes met diverse mogelijkheden, prachtige kleuren kalkverf en high-end design meubelen. De fotostudio’s van Atelier Oost Amsterdam zorgen voor alle basisfacetten voor een geslaagde dag vol campagnefotografie. Door de grote, open studio’s welke volledig zijn ingericht, ontstaan er diverse hoekjes. Dit biedt voldoende afwisseling in de daglicht studio’s en zorgt er voor dat geen enkel beeld hetzelfde zal zijn. Verschuif de meubelen, maak gebruik van het natuurlijke daglicht en speel met de accessoires. Ieder beeld zal anders zijn en de serie zal nooit vervelen.

STIJLVOLLE CAMPAGNEBEELDEN
Al onze daglicht studio’s zijn stijlvol ingerichte ruimtes waarbij er goed is gelet op detail. Dit hebben we te danken aan onze oprichter, Roos Oosterbroek. Door haar achtergrond in de interieurfotografie ontstaan er locaties welke er niet alleen prachtig uitzien, maar ook op beeld perfect werken. Dit is een van de belangrijkste facetten voor een geslaagde commerciële fotoshoot. We verwelkomen je graag in Atelier Oost Amsterdam.

fashion fotografie inspiratie in The Living Room door Maison 365
Studio:The Loft Fotocredits: Sophie Smulders

grootse campagnes van

campagneshoot

VAN LOOKBOOK TOT CAMPAGNE PRODUCTIE

Modefotografie door Lisa van Dam voor F/W collectie van Simple The Brand in The Loft studio
Studio: The Loft Fotocredits: Lisa van Dam
Zithoek ter inspiratie van interieurfotografie van Mylène Timessen voor Studio Femme Home in The Loft
Studio: The Loft Fotocredits: Mylene Timessen

campagne video

commerciële fotografie en video

MAAK EEN COMMERCIAL
Je kunt in de studio’s van Atelier Oost Amsterdam ook aan de slag met videografie. Schiet naast foto’s ook videomateriaal voor het versterken van de nieuwste campagne. 

EEN IJZERSTERKE CAMPAGNE
Verschuif de meubelen, neem eigen objecten mee en wordt creatief in het stijlen van de setting. Door de grote, open ruimte is er voldoende plaats voor heel jouw team. Combineer fotografie en video en creëer de meest hoogwaardige lookbook shoot voor je merk. Speel met het zonlicht, wat dagelijks door de grote, open ramen naar binnen valt. Maak jouw dag compleet door onbeperkt te genieten van koffie en thee, terwijl je favoriete afspeellijst op de achtergrond te horen is.

Campagne fotografie in The Loft fotostudio door James Stokes voor Vandyck
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN MET ZORGVULDIG GESELECTEERDE PROPS.

combineer foto met video voor een geweldig resultaat.

de mogelijkheden van onze locatie

Geen dag is hetzelfde in de mooie ruimtes van Atelier Oost Amsterdam. Laat je inspireren door de succesverhalen van onze klanten en bekijk de prachtige resultaten per categorie op deze pagina’s. Dit is dé plek waar we de mooiste resultaten hebben verzameld.

error: This content is protected