Werkwijze

we werken simpel, transparant en professioneel

je kunt de actuele beschikbaarheid direct online bekijken

Sfeerbeeld de esthetische The Loft daglichtstudio met neutrale kleuren
werkwijze

We werken simpel en overzichtelijk. Voor iedereen.

En dan nu: je bent van plan een shoot bij ons te boeken. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Hier leggen we je het graag stap voor stap uit. Zodat jij overzichtelijk je boeking kunt plaatsen en op de dag van de shoot zorgeloos datgene kunt doen waar jij goed in bent: mooie content creëren.

STAP 1: Kies een studio

Allereerst bedenk je samen met je team welke studio het beste past bij jullie productie. Alle ruimtes zijn uniek en anders, maar liggen wel in het verlengde van elkaar.

Je shootdag verspreiden over onze verschillende fotostudio’s is dus ook mogelijk. Let wel op; de studio’s bevinden zich niet op hetzelfde adres.

STAP 2: KIES EEN TIJDSSLOT

Wanneer je jouw favoriete studio hebt uitgekozen, is het tijd om de planning te bepalen. Wij verhuren alleen per 2, 4, 6, 8, 10 of 12 uur.

Wij adviseren te allen tijde om een ruim tijdslot te boeken, dat scheelt haast en stress. Verlengingen kunnen wij namelijk niet garanderen. Het op- en afbouwen valt binnen jouw boeking. Houd hier dus rekening mee.

STAP 3: KIES EEN DATUM

Wanneer je jouw favoriete studio en tijdslot hebt gekozen, kun je een datum selecteren in onze live agenda. Onze agenda is altijd actueel.

Vul de gegevens in en voltooi de betaling op de betaalpagina. Wij werken te allen tijde op vooruitbetaling. Nadat de betaling is voltooid, kunnen we jouw boeking bevestigen en ontvang je een factuur per mail. 

Portretfoto van Elize Been in The Loft fotostudio door Alina Krasieva
studio geboekt

Boeking bevestigd

Wanneer de betaling is voltooid, ontvang je alle belangrijke informatie in een bevestigingsmail. Deel deze met jouw team zodat iedereen op de hoogte is van de juiste tijd en datum, het exacte adres en de invulling van de shoot dag. Bereid je goed voor en lees vooraf de voorwaarden en huisregels in onze FAQ.

wees welkom

Wat ontzettend leuk dat je een boeking geplaatst hebt! Onze hosts verwelkomen je graag in de studio met een heerlijke kop koffie of thee. Betreedt de ruimte en voel je thuis. Verplaats eventueel de items voorzichtig door de ruimte, pas de setting aan en ga aan de slag.

onze host

Ons team is niet verantwoordelijk voor jouw shoot en daarbij ook geen stylist of assistent. Wel is zij gedurende het tijdsslot beschikbaar voor vragen, in persoon of telefonisch. Ook kun je bij haar terecht voor een verse kop koffie, een helpende hand of alle nieuwtjes over Atelier Oost Amsterdam.

behind the scenes
Gedurende de dag en na jouw shoot vinden we het superleuk om achter de schermen beelden te zien. Ook zijn we benieuwd naar de resultaten, we vinden het geweldig om te zien hoeveel afwisseling onze klanten in de beelden brengen! Vergeet ons dan ook niet te taggen via Instagram.

Je kunt direct en gemakkelijk online je favoriete ruimte boeken

volledig gemeubileerde fotostudio's
Studio.1

The Livingroom

Studio.2

The Loft

Studio.3

The PLAYGROUND

coming soon

coming soon

Studio.4

The Townhouse

verleng je boeking ter plekke of boek de ruimte privé

Extra privacy voor intieme shoots.
Lifestyle fotografie inspiratie door Marije Kocken in The Bedroom fotostudio
Studio:The Bedroom Fotocredits: Marije Kocken
UPGRADE: Prive boeking

Wij werken alleen met vrouwelijke hosts. Onze host werkt normaal gesproken aan de grote tafel in de ruimte. Zij is er altijd voor al jouw vragen en heerlijke koffies.

Wanneer je de studio liever voor jezelf hebt, kun je de ruimte privé boeken. Je klikt deze optie aan op de betaalpagina. Bij privé boekingen brengen wij extra kosten in rekening:

  • €50* bij 2 uur
  • €100* bij 4 of 6 uur
  • €150* bij 8, 10 of 12 uur

De host zal dan enkel openen en sluiten. We zullen tijdens het time slot ook niet de ruimte betreden. De host is telefonisch bereikbaar bij vragen of noodgevallen.

Tijd tekort? Verleng per 30 minuten.
Interieurfoto van The Loft fotostudio met Japandi zithoek en neutrale kleuren
UPGRADE: Extra tijd

Op locatie is het mogelijk (indien onze agenda dit toelaat) om voor een extra bijdrage het tijdsslot per half uur te verlengen. Wij kunnen de mogelijkheid tot verlengen nooit garanderen, soms komt er namelijk nog een boeking achteraan. Plan altijd ruim.

Wij rekenen €75* per 30 minuten wanneer je wil verlengen. De betaling dien je ter plekke te voldoen, alvorens de verlenging ingaat.

*genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

error: This content is protected