Lookbook Vandyck 2022

Een plaatje van een campagne met een compleet lookbook

CREDITS
Klant: Vandyck Bedding
Fotograaf: James Stokes
Licht: Kevin Krebbers

Stylist: Judith Dekker
Vrouwelijk model: Frederique Brons
Mannelijk model:
Tom Cornelisse

Zachte materialen, hoogwaardige kwaliteit producten en prachtige modellen… Zo kun je de shoot van Vandyck in The Loft afgelopen jaar samenvatten. Het team met fotograaf, een stylist, make-up artist en modellen werd warm ontvangen in april 2022, in The Loft. Inmiddels hebben we de prachtige beelden mogen bekijken en lichten we ze hier uit. We nemen je mee in het lookbook van Vandyck. Omdat we je graag inspireren.

Campagnebeelden schieten met modellen

Tijdens de productie, van een volledige dag, ging het team van Vandyck aan de slag met zowel productfotografie als het fotograferen van modellen. Het gebruik van zowel een mannelijk als vrouwelijk model aan de shoot, geeft super veel beleving aan de beelden. 

Ook geven de modellen een extra speciale touch aan het eindresultaat – welke wij dan ook prachtig vinden. Wanneer je jouw campagne shoot meer “leven” wil geven, is het toevoegen van een model dus een perfecte keuze. Er is genoeg ruimte in al onze studio’s om je als model klaar te maken en make-up bij te werken. Grote spiegels, een kledingstomer en kledingrek zullen dan ook niet ontbreken.

stijlvolle settings en de mooiste modellen

Complete stijlstudio met eigen meegebrachte items

Wanneer je onze ruimtes boekt, moedigen we je altijd aan om jouw eigen meegebrachte items en props toe te voegen aan de ruimte. Zo maak je de setting vernieuwend, creatief en eigen. In de fotoserie van de campagne van Vandyck zijn diverse items te zien welke het team zelf heeft meegebracht. 

Naast de hoogwaardige meubelen in The Loft, heeft het team de diverse hoekjes volledig benut door creatief aan de slag te gaan. Laat je creativiteit de vrije loop en verplaats onze eigen meubelen door de gehele ruimte. Bijvoorbeeld onder de trap, of achter het houten kamerscherm of juist bij de boogwand. Creëer nog nooit eerder vertoonde beelden met eigen accessoires en meubelen, perfect voor dat ene, bijzondere beeld.

Afwisseling en eenheid

The Loft, waar het team van Vandyck het afgelopen jaar te gast was, beschikt over onwijs veel ruimte. Het is dan ook onze grootste daglichtstudio van dit moment. Het team fotografeerde diverse dekbedden en badjassen van hoge kwaliteit. De zachte kleuren, uitgesproken prints en hoogwaardige materialen komen prachtig tot zijn recht in The Loft. 

Door de gehele collectie in dezelfde studio te laten vastleggen, creëer je eenheid. Door zowel met foto- en videografie aan de slag te gaan breng je afwisseling in de beeldbank welke wordt aangelegd. Onze daglicht studio’s zijn ruim en licht, waardoor je met grotere producties alle ruimte hebben om te kunnen bewegen in de ruimte. De mogelijkheden en diverse hoekjes zijn eindeloos, waardoor de campagne van Vandyck heel veelzijdig is geworden.

Een plaatje dat je direct wil kopiëren / plakken in je eigen slaapkamer

Waar kan ik de resultaten nog meer bekijken?

De crispy campagnebeelden van Vandyck worden momenteel ingezet op diverse media, zoals de website, Instagram en in brochures. Bekijk ook zeker onze andere lookbooks van eerdere klanten en laat je inspireren.

Ben je al geïnspireerd en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te gaan met jouw campagne? Boek dan nu jouw shoot.

error: This content is protected