De mooiste modellen

Bij een modeshoot of campagne productie zijn modellen onmisbaar. Zij geven gezicht aan het merk, de producten of het verhaal. We zien dagelijks de mooiste modellen hard aan het werk in onze studio voor het beste resultaat op foto en video. Ze wisselen geregeld van look, kleding en make-up. 

Zelfverzekerd, elegant en knap: deze modellen wil je kennen

Elize Been

Ze noemt zich ook wel Greenfluencer en zet zich in voor een betere wereld met duurzame producten. Het prachtige model met rood haar en spoetjes is een echte eye-catcher. Met haar speelse blik en open uitstraling zorgt ze voor fantastische plaatjes. Zij is ook het gezicht van The Loft.

Sfeerbeeld ter inspiratie van fotostudio the loft
Studio: The Loft Fotocredits: Alina Krasieva
Sfeerbeeld van interieur van de populaire bank uit The Loft fotostudio in Amsterdam
Studio: The Loft Fotocredits: Alina Krasieva

Frederique Brons

Blond lang haar en blauwe sprekende ogen. Deze superster blonk uit in de product van Vandyck Bedding. De relaxte uitstraling van Frederique gaf de shoot een huiselijke sfeer mee.

Campagne fotografie met vrouwelijk model door fotograaf James Stokes voor Vandyck
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes

Tom Cornelisse

Wat we niet vaak zien maar wel heel leuk is: een mannelijk model in de studio! Tom stond samen met Frederique model voor Vandyck beddengoed. De foto’s zijn echt plaatjes geworden.

Modefotografie met model door fotograaf James Stokes voor Vandyck beddengoed
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes

Lauren Visser

Beauty. Want dat is ze. Ze kan zowel figureren in een professionele video als poseren als een pro op foto. Lauren heeft een fantastische stoere en edgy uitstraling. Haar donkere haar en lichte huid maakt dat ze écht opvalt. Vind je de foto’s niet geweldig?!

lookbook fashion fotografie inspiratie door Isa Wiegers met model Lauren Visser
Studio: The Loft Fotocredits: Isa Wiegers
Fashion fotograaf Isa Wiegers inspiratie voor fashionfotografie in de studio
Studio: The Loft Fotocredits: Isa Wiegers

De juiste looks voor de juiste sfeer

Studio Belle & Co

Special voor duurzame merken bestaat het modellenbureau Bello&Co. Alle modellen bij dit bureau geloven in een betere en groene wereld. Daarom willen zij zich alleen nog inzetten voor duurzame modemerken, beauty producten en meer. Zij vinden het ontzettend belangrijk dat een merk waarmee zij gaan samenwerken ook écht groene ambities heeft. Want wanneer je samen in iets gelooft, sta je vanzelfsprekend sterker. 

Inspiratie met Elize Been, model voor The Loft fotostudio van Atelier Oost Amsterdam
Studio: The Loft Fotocredits: Alina Krasieva

Stel een creatief team samen

Bekijk ook eens de blog met getalenteerde make-up artiesten om de modellen te voorzien van de juiste look.  Om het beeld compleet te maken hebben we ook blogs over fotografen, videografen en meer. Ons netwerk van creatieven is erg uitgebreid en hierdoor kun je een fantastisch team samenstellen! 

Ben je er al klaar voor? Boek dan direct één van onze mooie fotostudio’s online. Bekijk de agenda voor de actuele beschikbaarheid. 

error: This content is protected