interieur fotografen

Magazine waardige interieur fotografie is waar we allemaal dol op zijn. Van onze eigen beelden voor Atelier Oost Amsterdam tot de inspirerende merken en fotografen welke we mogen verwelkomen: we krijgen er geen genoeg van. Prachtige campagnes, bijzondere magazine editorials en inspirerende lookbooks. Ben je op zoek naar een passende interieur fotograaf voor jouw merk? Graag inspireren we je met het werk van onze leukste interieurfotografen. In deze blog stellen we ze aan je voor. Zij kennen de daglicht studio’s van Atelier Oost Amsterdam door en door. Op die manier leggen ze jouw interieurmerk op een unieke manier vast.

De beste interieur fotografen gaan voor Rechte lijnen, frisse perspectieven en beelden vol interieur inspiratie

James Stokes

Wil je een compleet look book vastleggen voor de nieuwste collectie van jouw woonmerk? Dan ben je bij interieurfotograaf James Stokes aan het juiste adres. Hij fotografeert zowel overzicht als close-up en modellen. Multi inzetbaar dus. Zijn werkt is heel stijlvol en wordt geregeld gepubliceerd in bekende bladen, zoals ELLE Decoration. Bekijk zijn portfolio snel voor een complete indruk.

Campagne fotografie interieur setting door fotograaf James Stokes voor Vandyck
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes
Fashionfotografie met model Frederique Brons door fotograaf James Stokes voor Vandyck
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes

Roos Oosterbroek

Als oprichter van Atelier Oost Amsterdam en ondernemer in hart en nieren, is Roos Oosterbroek altijd op zoek naar vernieuwende en bijzondere invalshoeken. Als interieur- en product fotograaf is Roos altijd op zoek naar de mooiste lichtval. Verhalen vertellen en serene settings creëren is haar kracht. Roos is eigenaar van Atelier Oost Amsterdam en heeft ook de beelden van onze ruimtes gemaakt. Kortom: zij kent de studio’s door en door en is altijd op zoek naar nieuwe perspectieven.

Sfeerimpressie van The Loft voor mogelijkheden voor fotografie bij Atelier Oost Amsterdam
Studio: The Loft Fotocredits: Roos Oosterbroek
Studio:The Loft Fotocredits: Roos Oosterbroek

Maureen Brinkhof

Maureen is al vaker bij ons langs geweest om de mooiste product- en interieur beelden te fotograferen. Als ervaren interieurfotograaf is Maureen dol op lichte, serene beelden en werkt graag in concepten. Samen met jou gaat ze aan de slag om jouw interieur- of productmerk op een unieke en duurzame wijze te fotograferen. Beelden die scroll-stopping zijn en een verhaal vertellen! Geen enkele foto is niet bijzonder en wij zijn dan ook dol op het werk wat Maureen heeft gemaakt.

Foto van interieurfotograaf Maureen Brinkhof in setting bij The Loft studio
Studio: The Loft Fotocredits: Maureen Brinkhof

Mylène Timessen

Met haar prachtige fotoserie voor Studio Femme Home, geschoten in The Loft, wist Mylène prachtig gebruik te maken van het daglicht. Door producten in de grote, open ruimte te plaatsen en gebruik te maken van hoogwaardige meubelen, creëer je keer op keer een unieke setting. De producten van Studio Femme Home hebben dankzij het fantastische werk van Mylène de aandacht gekregen dat het verdiend.

Zithoek ter inspiratie van interieurfotografie van Mylène Timessen voor Studio Femme Home in The Loft
Studio: The Loft Fotocredits: Mylène Timessen
Kussendecoratie ter inspiratie van interieurfotografie van Mylène Timessen voor Studio Femme Home in The Loft
Studio: The Loft Fotocredits: Mylène Timessen

Kies voor kwaliteit door met een ervaren fotograaf te werken

Jeroen van der Spek

Voor ons is Jeroen one-of-the-pro’s. Zijn werk voor magazine publicaties is gewoonweg prachtig. Samen met styliste en art director Cleo Scheulderman heeft hij de lente / zomer collectie 2023 van Urban Nature Culture vastgelegd in The Loft. Ook is hij samen met Cleo een productie komen draaien voor vtwonen. Het resultaat is echt waanzinnig en wij zijn trots dat we dit mogen laten zien. 

Inspiratie van de lente / zomer collectie van Urban Nature Culture door art director Cleo Scheulderman
Studio:The Loft Fotocredits: Jeroen van der Spek

Maak het plaatje af en voeg een stylist toe aan het team voor een geslaagde shoot

Chiela

Chiela is naast interieurfotograaf ook een slimme strateeg wanneer het aankomt op online zichtbaarheid. Als interieur fotograaf en visueel strateeg gaat ze graag met jou, als interieur ontwerper of interieur merk, aan de slag om de mooiste beelden te creëren. Haar favoriete studio is The Loft waar ze dit beeld schoot voor haar klant DéVé Creations.

Een van de weinige daglichtstudio’s die het echt snapt. Echte lifestyle beelden maak je naar mijn mening in een mooi ingerichte ruimte die aan alle kanten klopt. Er zijn hier zo veel fotogenieke hoekjes dat geen enkele foto hetzelfde is. Het is een mooie rustige basis die je zelf eventueel verder aan kunt kleden met je eigen spullen & kleuren”.

Marieke Verdenius

Of het nu gaat om lifestyle, interieur, food, natuur of stillevens, Marieke’s werk is voor mij krachtig door haar eenvoud. Wat de fotografe onderscheidt, is haar voorliefde voor natuurlijk licht. Door hier op een unieke manier mee te werken, weet ze als geen ander de essentie van alledaagse momenten vast te leggen. En wanneer je door haar indrukwekkende portfolio bladert, valt je op dat Marieke’s stijl steeds weer kalm, tijdloos en elegant is.

Marieke over Atelier Oost Amsterdam: ‘Je kunt er met verschillende settings tegelijk werken omdat de ruimte groot (en hoog) genoeg is. Daarnaast is het fijn dat er voldoende daglicht aanwezig is en je gebruik kunt maken van de aldaar aanwezige meubels en props’.
Open kast ter inspiratie van interieurfotograaf Chiela voor Deve Creations in The Loft
Studio:The Loft Fotocredits: Chiela
Studio:The Loft Fotocredits: Verdenius Photography

Boek je stylist

Heb je de perfecte fotograaf gevonden maar ben je nog op zoek naar een fantastische art director or stylist? Bekijk hier onze blog over onze favoriete art directors en vind de perfecte match.

Is je team compleet en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te voor met jouw interieur shoot? Boek dan nu jouw tijd slot.

error: This content is protected

kies een studio

THE TOWNHOUSE

opening soon

THE TOWNHOUSE

opening soon