De beste art directors

Zonder art director geen concept. Een art director is op set om overzicht van de shoot te bewaken. Hij of zij weet precies wat er moet gebeuren en waar de set in het concept aan moet voldoen. Art directors zijn geweldig om de beelden te laten uitstralen wat jij als klant kan dromen, en meer. Zij zijn van de details, van de puntjes op de i, van de finishing touch. Op deze manier kun je je, als fotograaf of klant, focussen op waar jij goed in bent. En tegelijkertijd ontwikkel je samen en concept en resultaat dat nog niet eerder is gezien. Bekijk het werk van deze geweldige art directors.

Een creatief art director is onmisbaar in het team van beeldmakers.

Cleo Scheulderman

Met jaren ervaring in de interieur wereld is Cleo Scheulderman een fantastische art director en inspirerende interieur styliste uit Amsterdam. Ze doet set design voor onder andere producties voor vtwonen en Urban Nature Culture. We hebben haar al meerdere keren mogen verwelkomen in The Loft. Van haar concepten wordt je iedere keer weer ontembaar hebberig. Haar invalshoeken zijn keer of keer ontzettend origineel.

Haar werk voor Urban Nature Culture s/s ’23:

Inspiratie van de lente / zomer collectie van Urban Nature Culture door art director Cleo Scheulderman
Studio:The Loft Fotocredits: Jeroen van der Spek

Judith Dekker 

Als interieur designer en stylist heeft Judith in 2022 in The Loft de art direction voor het creatief concept van de campagne voor Vandyck verzorgd. Met haar sterke visie op sfeer weet Judith ieder plaatje perfect, tot in de details, af te stylen. Bekijk het werk van Judith in de blog over het lookbook van de Vandyck beddengoed campagne.

Haar werk voor Vandyck:

Campagne fotografie interieur setting door fotograaf James Stokes voor Vandyck beddengoed
Studio: The Loft Fotocredits: James Stokes
Interieurfotografie van gestijlde setting door interieurfotograaf James Stokes voor Vandyck
Studio:The Loft Fotocredits: James Stokes

De beste art directors voor Interieur & Product

Roos Oosterbroek

Als interieur liefhebber en fotograaf heeft onze oprichter Roos al ieder hoekje in de studio’s uitgeprobeerd. Het lukt haar elke keer weer om verfrissende foto’s te maken, die passen bij het merk en de klant. Roos fotografeert voor onder andere LAB Paint, Ogreen en Marcel’s Green Soap. Het concept van de shoot ontwikkelt zij zelf en daarnaast doet ze ook de styling. Afhankelijk van de omvang van de fotoshoot betrekt zij meer creatieven in haar team van de dag.  

Haar werk voor LAB Paint:

Beeldmateriaal van art director Roos Oosterbroek voor het verf-label Vestingh Paint
Studio:The Loft Fotocredits: Roos Oosterbroek
Roos Oosterbroek als art director voor het merk LAB Paint in The Loft fotostudio
Studio: The Loft Fotocredits: Roos Oosterbroek

Stel een creatief team samen

Yes, de art director heb je gevonden. Zoek je nog een fantastische fotograaf? Bekijk hier onze blog over onze favoriete interieur fotografen. Wellicht vind je hier een goede match! Ons netwerk van creatieven is erg uitgebreid. 

Is het team compleet en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te voor met jouw shoot? Boek dan nu jouw shoot in één van onze fotostudio’s.

error: This content is protected