Renovatie van The Living Room

Soms is het tijd voor een frisse start en een nieuwe blik. Precies dat is wat onze oprichter in de lente van 2022 heeft gedaan. The Living Room werd na ruim 1,5 jaar voor de omgetoverd tot een daglichtstudio met een volledig vernieuwde stijl. We zeiden gedag tegen de houten accenten en we maakten de ruimte stoerder en contrastrijker met zwarte accenten.

We nemen je graag mee in de transformatie van The Living Room

Sinds de start is The Living Room onze eerste ruimte, waar het allemaal is begonnen. We troffen een passende ruimte in een oud schoolgebouw. De ruimte was op zijn zachtst gezegd geen parel. Roos Oosterbroek heeft de 70 vierkante meter een nieuwe kans gegeven. 

7 LAGEN VERF OF STRAK STUCWERK, beide BRENGEN HEEL WAT TRANSFORMATIES MET ZICH MEE.

2021 BEFORE
Zo troffen we de ruimte aan na het tekenen van het contract.

Roos Oosterbroek aan het klussen om The Living Room fotostudio van Atelier Oost Amsterdam te verbouwen
Sfeerbeeld van voor de renovatie van The Living Room studio

Na 5 weken klussen

Kansrijke studioruimte voor Roos zelf, als fotograaf. En omdat ze er zelf niet iedere dag aan het werk zou zijn kon ze de studio ook verhuren aan andere fotografen. Dubbel win. Dat plan opende in februari 2021 haar deuren. En de rest is geschiedenis.

Zo zag The Living Room er uit na de eerste klusperiode in februari 2021:

De knusse zithoek in de eerste fotostudio van Atelier Oost Amsterdam in 2021
Het nieuwe eetgedeelte in gerenoveerde woonkamer van Atelier Oost Amsterdam

We inspireren je graag met de voor / na van The Living Room renovatie.

Om een unieke twist en gedurfde keuze uit te voeren in de ruimte, gingen we voor een volledig zwarte muur. Door een aantrekkelijk en contrasterend meubel voor deze wand te plaatsen trek je de aandacht en is elke foto vernieuwend. Omdat The Living Room een grote open ruimte van 70 vierkante meter is, heb je samen met jouw team alle ruimte om heen en weer te bewegen en diverse settings op te bouwen.

Wanneer je de zwarte wand toch wat te gewaagd vind, kun je je natuurlijk nog steeds vermaken in The Living Room. Door de verplaatsbare gordijnen is het mogelijk om voor een iets veiligere optie te gaan. De kleur zwart vind je verder enkel in accessoires en stoelen terug, waardoor je nog genoeg vrijheid en keuze hebt uit neutrale settings.

Deze vernieuwde daglichtstudio is geopend in april 2022.

The Living Room fotostudio mooiste hoekje van de fotoshoot locatie in Amsterdam
Studio: The Living Room
The Living Room fotostudio in Amsterdam met Ekstrem stoel
Studio: The Living Room

Prachtige design meubelen en neutrale tinten voor een sereen en luxe gevoel

De meubelen en accessoires in The Living Room zijn uitgekozen met een belangrijke reden. Onze keuzes zijn simpel: we gaan voor kwaliteit, prachtig materiaal en unieke, bijzondere items. Items die je niet thuis hebt. En zo wel: complimenten voor je smaak.

De keuzes zijn gebaseerd op het feit dat jij tijdens jouw shoot je volledig waant in een lichte, natuurlijke en serene ruimte. Op een minimalistische plek waar Pinterest tot leven is gekomen. Anders dan anders en toch toegankelijk.

De prachtige kleuren kalkverf met texturen de wanden geeft meer diepte aan beeld. Speel met de boogwanden en verplaats alle meubelen gerust. Zo maak je de setting vernieuwend, creatief en eigen. Door de ruimte te gebruiken voor wijdere shots en detail- en sfeerbeelden, ervaar je als kijker het materiaal en het gevoel wat we in de ruimte hebben gebracht.

Wanneer ben jij er klaar voor om je creativiteit te laten lopen in The Living Room?

Atelier Oost Amsterdam fotostudio en shootlocatie
Studio: The Living Room

Prachtige groene planten om te plaatsen in jouw compositie

Laat je creativiteit de vrije loop en verplaats onze grote planten gemakkelijk door de wieltjes onder de potten. Neem jouw eigen meubelen mee of maak gebruik van onze hoogwaardige designmeubelen. Maak unieke doorkijkjes met onze boogwanden; perfect voor dat ene, bijzondere beeld. The Living Room, waar het team van Atelier Oost Amsterdam het afgelopen jaar keihard heeft geklust aan de meest trendy restyling tot nu toe.

De neutrale kleuren en zachte materialen komen prachtig tot zijn recht in The Living Room. Onze daglicht studio’s zijn ruim en licht, waardoor je met grotere producties alle ruimte hebben om te kunnen bewegen in de ruimte. De mogelijkheden en diverse hoekjes zijn eindeloos en met zowel de boogwanden als planten kun je unieke doorkijkjes schieten.

The Living Room fotostudio neutrale fotoshoot locatie in Amsterdam
Studio: The Living Room
The Living Room fotostudio in Amsterdam met HKLiving Slattered bankje
Studio: The Living Room

Een Pinterest waardig interieur dat je direct wil kopiëren en plakken in je eigen huis.

Waar kan ik de resultaten nog meer bekijken?

De beelden van onze nieuwste renovatie van The Living Room zijn te bekijken via de exclusieve studio pagina en op onze Instagram pagina.

Ben je al geïnspireerd en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te gaan met jouw shoot? Boek dan nu jouw tijd slot.

error: This content is protected

kies een studio

THE TOWNHOUSE

opening soon

THE TOWNHOUSE

opening soon