Lookbook The Urbanista

Een prachtige sierraden shoot met afwisseling en sereniteit

CREDITS
Klant: The Urbanista

De allermooiste sieraden, knapste modellen en uniekste composities… De shoots welke The Urbanista in The Living Room organiseerde bliezen ons keer op keer omver. De creativiteit welke het team toevoegt aan het maken van productfoto’s is ongekend en vernieuwend. Het team ging zowel met productfotografie aan de slag als het werken met modellen, wat een uitstekende keuze is geweest. Inmiddels hebben we de prachtige foto’s mogen ontvangen en delen we ze maar al te graag met je. We nemen je mee in het lookbook van The Urbanista. Omdat we je graag inspireren.

Een unieke manier van het gebruiken van onze props en accessoires.

Het team van The Urbanista ging op een creatieve manier aan de slag met onze diverse props en accessoires. Omdat sieraden kleine producten zijn kan het lastig zijn om deze in een setting te fotograferen, maar daar dachten de creatievelingen anders over. Armbanden om vaasjes, ringen in glazen en prachtige settings met boeken, natuurlijke takken en zachte doeken.

Door gedurende de dag af te wisselen in de setting, worden er diverse hoekjes gecreëerd. Bijna iedere plek in The Living Room is gebruikt in de beelden van The Urbanista. Het vaste model straalt op beeld. Wanneer je jouw product shoot meer “leven” wil geven, is het toevoegen van een model dus een perfecte keuze. Er is genoeg ruimte in al onze studio’s om je als model klaar te maken en make-up bij te werken. Grote spiegels, een kledingstomer en kledingrek zullen dan ook niet ontbreken.

een fashionshoot van hoge kwaliteit om jouw verkopen te stimuleren.

Complete campagne met hoogwaardige productfotografie én sfeerfotografie

Wanneer je onze ruimtes boekt, moedigen we je altijd aan om jouw eigen meegebrachte items en props toe te voegen aan de ruimte. Ook kun je creatief gebruik maken van alle items welke aanwezig zijn. Verschuif de meubelen, speel met props en ga aan de slag. Zo maak je de setting vernieuwend, creatief en eigen. In de fotoserie van de campagne van The Urbanista zijn diverse items te zien uit onze props collectie welke de product- en sfeerfotografie versterken.

Naast de hoogwaardige meubelen en accessoires in The Living Room, heeft het team de diverse hoekjes volledig benut door creatief aan de slag te gaan. Door de muren met prachtige kleuren kalkverf krijgen de gemaakte beelden extra diepte. Door de gehele collectie in dezelfde studio te laten vastleggen, creëer je eenheid. Onze daglicht studio’s zijn ruim en licht, waardoor je met grotere producties alle ruimte hebben om te kunnen bewegen in de ruimte.

DE MOOISTE SIERADEN DIE JE HELEMAAL HEBBERIG MAKEN

Waar kan ik de resultaten nog meer bekijken?

De prachtige product beelden van The Urbanista worden momenteel ingezet op diverse media, zoals de website, Instagram en in campagnes. Bekijk ook zeker de prachtige lookbooks van anderen klanten en laat je inspireren.

Ben je al geïnspireerd en kun je niet wachten om bij Atelier Oost Amsterdam aan de slag te gaan met jouw campagne? Boek dan nu jouw shoot.

error: This content is protected