Lookbook: Robuust Amsterdam in The Loft

Fotocredits: Robuust Amsterdam / fotografe Ayla Maagdenberg

Interior lovers opgelet; laatst was Robuust Amsterdam bij ons in The Loft om de beelden voor hun mooie lookbook te schieten. Zoals je wel kunt verwachten van dit Nederlandse bedrijf is het eindresultaat om ‘u’ tegen te zeggen. Met de inspirerende beelden nemen ze je mee in hun minimalistische, stijlvolle interieurwereld en zie je direct de connectie met The Loft. Beide met een voorliefde voor natuurlijke materialen en kleuren, duurzaamheid en exclusieve ontwerpen: dat kon niet anders dan een succes worden.

Robuust Amsterdam staat voor design interieur waar duurzaamheid en esthetiek samenkomen

Oprichters Job Althof en Niek Sanders brachten hun visie samen: het maken van minimalistische, tijdloze ontwerpen met organische vormen en circulaire materialen. Alle producten worden in samenwerking met de beste, lokale producenten gemaakt, met een groot oog op duurzaamheid. De toekomstbestendige interieur must-haves zijn dan ook ontworpen om een leven lang mee te gaan.

De match met The Loft kon bijna niet beter zijn: Job en Niek willen met Robuust Amsterdam een gevoel van rust en kalmte oproepen. Dit kun je doen door je thuis enkel te omringen met producten die je écht nodig hebt, en door liever te investeren in echte essentials die lang meegaan. Hoe hoger de kwaliteit van interieurdesign, hoe langer je ervan zult genieten. Het bedrijf houdt zich dan ook bezig met duurzame verpakkingen, onderhoud, vervangbare onderdelen en recycling, zodat de levensduur van ieder product wordt verlengd.

Studio:The Loft
Studio:The Loft

Inspirerend design interieur van Amsterdamse bodem

Met een missie om inspirerende interieurs te creëren die niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook de principes van duurzaamheid omarmen, heeft Robuust Amsterdam zich ontpopt tot een voorloper in de wereld van interieurontwerp. Het merk laat zich bij hun ontwerp- en productieproces inspireren door een combinatie van traditionele en digitale technologie. Daarnaast werkt Robuust Amsterdam samen met de beste duurzame, energie-zelfvoorzienende producenten uit Nederland die tijdens het proces de voorkeur geven aan het gebruik van water en warmte. Samenwerkingen waar het bedrijf maar wat trots op is.
Studio:The Loft
In de collectie van het Amsterdamse merk vind je een selectie aan bedframes, een matras, diverse opbergmogelijkheden en accessoires als spiegels en een jassenrek. De bedframes zijn in drie verschillende natuurtinten verkrijgbaar, zodat je de minimalistische slaapkamer van je dromen kunt creëren. Je bedframe is vervolgens te customizen met een hoofdbord, lades en zelfs verlichting en nachtplankjes. Voor iedereen die geen kleur kan kiezen, is er de mogelijkheid tot het online bestellen van kleursamples.

Met de verschillende typen Shelf en het Cabinet kun je zelfs in een kleinere ruimte toch kiezen voor stijlvol opbergen. Door de minimalistische opbergmogelijkheden voor aan de wand, houd je de vloer vrij en creëer je automatisch meer rust in je hoofd. Ga voor een Robuust Amsterdam spiegel met gedurfde vormen en een eenvoudig design, gemaakt van high end materiaal. Een echte eyecatcher, maar dan op een ingetogen manier.
Studio:The Loft

Shoot jouw interieur merk in The Loft voor een schat aan mogelijkheden: van lookbook fotografie tot social media content

Door hun verschillende producten te fotograferen in The Loft, wordt de duurzame en minimalistische filosofie van Robuust Amsterdam versterkt. Net als het interieurmerk ademt ook The Loft een gevoel van rust en kalmte, als een golf van ontspanning na een drukke werkweek. Dit is de oase waar je even helemaal tot jezelf komt, vrij van prikkels. Hierdoor ontstaat alle rust in je hoofd om de mooiste beelden te schieten.
Studio:The Loft
Ook het aardse kleurenpalet in The Loft is een prachtig decor voor het lookbook van Robuust Amsterdam. Door met deze achtergrond te werken, ontstaat een sereen en consistent herkenbaar beeld voor de klant. Dit kun jij ook! Maak gebruik van alle speels ingerichte hoekjes in onze fotostudio, en verschuif de meubels en accessoires voor een uniek eindresultaat. Met het zonnige weer van komende week kun je de hele dag door genieten van waanzinnig, natuurlijk licht: ook later op de dag. De organische vormen en natuurlijke materialen uit The Loft versterken de look & feel van Robuust Amsterdam: voor tijdloze fotografie die iedere trend doorstaat. Laat je inspireren!
error: This content is protected

kies een studio

THE TOWNHOUSE

opening soon

THE TOWNHOUSE

opening soon