Favoriete interieur merken in The Loft

Ben jij al eens in The Loft geweest? Deze inspirerende oase van rust nodigt je uit tot creëren vanaf het moment dat je er binnenstapt. De ruime fotostudio ademt kalmte door zijn neutrale kleurenpalet en natuurlijke materialen, en straalt een unieke combinatie uit van industriële elegantie en artistieke verfijning. Hoge plafonds en grote ramen overspoelen de studio met natuurlijk licht, waardoor een sfeer van openheid en vrijheid wordt gecreëerd. De ruimte biedt een uitnodigende omgeving waar creatieve geesten kunnen floreren en nieuwe hoogten kunnen bereiken in hun artistieke expressie.

The Loft is een fotostudio in Amsterdam waar je innerlijke rust ervaart, waardoor alle ruimte ontstaat voor creatieve inzichten en next level fotografie.

Nu staat The Loft echt bekend om zijn waanzinnig mooie meubels en accessoires, elk persoonlijk door mij geselecteerd. Ik streef altijd naar een unieke combinatie van stukken, zowel tijdelijk als permanent. Ook mix ik gevestigde namen in de woonwereld met high street van Zara Home, en vind je er ook startende, nog onbekende designers. Juist die combinatie maakt de ambiance in The Loft uniek, want met meubels en woonaccessoires kun je iedere ruimte een persoonlijk stempel geven.

In deze blog inspireer ik je graag met de mooiste interieur merken die je in The Loft kunt vinden. Laat me je meer vertellen over het verhaal achter de merken en over materialen en kleurgebruik. Wie weet word je niet alleen geïnspireerd voor jouw fotoshoot in The Loft, maar ook voor bij jou thuis.
Studio:The Loft Merk: noo.ma
Studio:The Loft Fotocredits: Alina Krasieva

Keramiek: het geheim achter elegante accessoires

Ken je noo.ma al? Dit is echt een (online) shopping heaven voor de mooiste, unieke designstukken. Ik ben heel groot fan van mooie keramieken accessoires, en dus shopte ik er decoratie voor in de ingebouwde kasten in de muur. Deze zijn voornamelijk van het merk Tuga. Ik ben ook fan van hun Rull Bench: een minimalistisch ontworpen bankje uitgevoerd in klassiek wol, in een neutraal beige tint. Als model kun je hier prachtig mee poseren, maar de bank is ook ideaal voor productfotografie. Wat dacht je ervan om er sjaals of riemen overheen te draperen?

We blijven nog even in de keramiek-sferen: Byjoa is een geweldig keramiek merk uit Amsterdam, met handmade kopjes en vazen. De witte vaas die je op de foto ziet, nodigt uit tot artistieke foto’s en is geweldig voor portretfotografie. Ook uit Amsterdam komt Francoise Jeffrey Ceramics. Eigenaresse Francoise zette haar bedrijf op als een ode aan haar moeder, en komt met unieke, keramieken accessoires. Laat je maar eens inspireren door de organische objecten hieronder.
Studio:The Loft Fotocredits: Alina Krasieva
Studio:The Loft Fotocredits: Alina Krasieva
Zin in een compleet nieuw interieur in één snelle stap? Ga voor de verf van WEAREWOWMAKERS. Op de wanden in The Loft heb ik deze verf aangebracht, waardoor er een prachtige structuur ontstaat. Nét even specialer dan een reguliere laag verf! Doordat het merk hun verfkleuren heeft vernoemd naar vakantieoorden, droom je even weg bij een aanblik op een muur.
Studio:The Loft Merk: WEAREWOWMAKERS
In The Loft heb ik gebruik gemaakt van de kleur Tulum: een donkere tint met een structuur tussen gips en verf. En doordat de verf van WEAREWOWMAKERS natuurlijk is, kleurt deze met zonlicht, schaduw en het interieur mee.
Studio:The Loft Merk: WEAREWOWMAKERS

Unieke interieur accessoires voor een persoonlijke, humoristische twist

Ik ben fan van een vleugje ‘fun’ in een interieur. Verrassende vormen, objecten die kunnen bewegen en spiegelende accessoires die natuurlijk licht laten dansen. De Circle Swing van Iwona Kosicka is een ronde designschommel die uitnodigt tot een breed scala aan verschillende poses. De natuurlijke schommels worden gemaakt in Polen en zijn vervaardigd met veel oog voor detail. Het elegante hout past prachtig bij de ambiance in The Loft, en accentueert het natuurlijke, rustgevende gevoel.

We vertelden je laatst al over reflectie fotografie, en waarom je dit absoluut móet gaan proberen. De Disco Cubes van Yellow Bubble zijn artistieke, handgemaakte kubussen die bezaaid zijn met zilverkleurige spiegels. Laat je model erop zitten, plaats er producten op of gebruik de cubes als bijzettafel: alles is mogelijk. Plaats de cube eens bij het raam of bij een bron van direct zonlicht, en geniet van de magie. Binnen no time danst de lichtreflectie op de muur, en heb je een dromerig effect op iedere foto.
Studio:The Loft Fotocredits: Alina Krasieva
Studio:The Loft Fotocredits: Alina Krasieva

Een persoonlijke geurbeleving die zorgt voor een heldere geest en een verbeterde concentratie

Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij je op je gemak voelt wanneer je The Loft binnenstapt. Het moet aanvoelen als een omhelzing, een warme plek waarin je compleet jezelf bent. Dit gevoel onderstreep ik graag met een bijpassende geurbeleving. Prikkel je zintuigen met een speciaal voor Atelier Oost Amsterdam gemaakte geur van Airscent, in een prachtige diffuser. Deze geurdiffuser parfumeert The Loft niet alleen subtiel, maar reinigt en bevochtigt ook de lucht. Dit kan zorgen voor een betere concentratie en een heldere geest. Perfect voor tijdens iedere creatieve sessie.

Studio:The Loft Fotocredits: Airscent
Nu ik je een kleine glimpse heb gegeven van al het moois binnen The Loft, kan het niet anders dan dat je geïnspireerd bent geraakt. Alle objecten hierboven nodigen uit tot het creëren van fantastische foto’s en video’s: of je nu gaat voor productfotografie, een branding shoot of een editorial shoot. Schuif met de meubels uit The Loft, poseer eens met een unieke vaas of drapeer jezelf in onze schommel. Het kan allemaal! Stap binnen in The Loft, en breng bijzondere details aan die je foto’s onderscheiden van de rest.
error: This content is protected