De fijnste videografen

Verras klanten met video en film door samen te werken met de beste videografen. Zij kunnen voor jouw merk écht verschil maken op met bewegend beeld en een mooie montage. Langer en korte video’s die multi inzetbaar zijn op sociale media. Breng naast een fotograaf ook een videograaf mee naar de studio. Op deze manier benut je je shootdag optimaal en haal je er alles uit. In onze studio’s is genoeg beweegruimte voor een heel team. In deze blog hebben we de fijnste videografen verzameld om mee samen te werken. Ook kun je hier het werk bekijken wat ze in onze populaire studio’s hebben gefilmd. 

Bewegend videobeeld vertelt meer dan een verhaal, het is een beleving.

Emmely Brand

Toch wel onze nummer één en favoriet, wanneer het aankomt op conceptuele videografie. Emmely is, naast dat ze onwijs lief is, een groot talent in het vastleggen van de juiste sfeer. Ze heeft ook onze prachtige video voor The Loft gemaakt. Emmely werkt veel voor esthetische (kinder)merken en is briljant met kind modelletjes. Bekijk haar portfolio wanneer je een videograaf zoekt om jouw merk mooi in video te vangen. 

“Ik heb al verschillende filmopdrachten gehad in de studio’s van Atelier Oost Amsterdam. En The Loft is echt wel de Queen in daglichtstudioland. Om er eens een leuk woord aan te geven! Voor degene die er al eens zijn geweest weten vast ik bedoel met het fijne gevoel als je binnen stapt in deze mooie ruimte. De ontspannen sfeer, de geur en het prachtige licht.

Je creativiteit gaat er gelijk door stromen en bovenal is de ruimte ook heel praktisch. Je hebt volop de ruimte, hoge plafonds, diverse plekken wat zorgt voor genoeg mogelijkheden om je beelden afwisselend te maken. Ik ben heel blij met deze mooie shootlocatie en kom er graag met mijn klanten.”

Sfeerimpressie van The Playground met Emmely Brand voor videograaf bij Atelier Oost Amsterdam

Wendy Danenberg

Toen we deze video van Wendy voor Refined Department voorbij zagen komen, waren we gelijk enthousiast. Wat een prachtige film en heerlijke montage. Je wordt direct het beeld in gezogen. Ook heeft dit creatieve team alle hoekjes van The Loft optimaal benut en op video gezet. Wij kunnen dit alleen maar toejuichen! 

Videograaf: Wendy Danenberg
Art director: Myrthe de Beer
Model: Lauren Visser
Make-up: Nova Maas
Studio:
The Loft

Eline van Dam

Wanneer het aankomt op ondernemersverhalen is Eline de bedenker van haar concept en podcast-video’s: Leading Stories. Eline schiet onder andere korte video content in interview vorm voor social media van verschillende ondernemers. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op Instagram. Wij vinden het altijd ontzettend leuk wanneer Eline haar klanten in onze studio voorziet van een mooie setting om hun verhaal in te vertellen.

Emotie op beeld komt het best tot zijn recht in video

CLIFF

CLIFF is een bedrijf van producer en director Jonathan Smit. Samen met de club creatieve freelancers heeft CLIFF prachtige commerciële videocontent voor VOGEL’S gemaakt in The Loft. Op deze shootdagen combineren zij foto met video, om zo alles uit een dag te halen. De video is verfrissend. Er zijn verschillende perspectieven gebruikt, waardoor The Loft net een thuis lijkt.

Moonwake

De video voor JOARZ is gemaakt door visual storytelling agency Moonwake uit Nederland. Een ijzersterk team zette in een dag tijd deze productie neer. Foto’s en video werden op één dag geschoten in The Loft. Bekijk de video hieronder. 

Stel een creatief team samen

Bekijk ook eens onze blog met onze favoriete interieur fotografen. Wellicht vind je hier een goede match, wanneer je nog een fotograaf zoekt! Ons netwerk van creatieven is erg uitgebreid en hierdoor kun je een fantastisch team samenstellen! 

Is het team compleet en kun je niet wachten om aan de slag te gaan in onze studio? Boek dan direct een tijdsslot online.

error: This content is protected