Waarom onze studio: 10 redenen

Geen enkel merk kan er meer omheen: fotoshootlocaties. Ruimtes die speciaal zijn ingericht voor het organiseren van een hoogwaardige campagne shoot of fantastische personal branding fotografie. Dit doe je niet meer enkel thuis of buiten, maar juist in een stijlvolle, ingerichte daglicht studio.

Een plek waar alles mogelijk is, waar er is nagedacht over alle facetten die jij nodig hebt als creatief. Van prachtig daglicht tot hoogwaardige meubelen om jouw setting af te maken. En van de mooiste accessoires tot de heerlijkste koffie om gedurende de shoot even op te laden. We delen graag alle voordelen van onze fotoshoot locatie met je, zodat je alles weet wat je moet weten, voordat je bij ons langskomt.

minimalistisch ingericht met esthetische details.

Sfeerbeeld van Elize Been op de trap in de fotostudio The Loft
Studio:The Loft
Alina Krasieva is één van onze favoriete personal branding fotografen
Studio: The Loft

Schuif met de meubelen voor een unieke setting

Om alles uit jouw fotoshoot te halen, zul je creatief moeten zijn. Je kunt steeds weer een unieke setting te creëren. Zo schiet je nog nooit eerder vertoonde beelden. Dat willen we natuurlijk allemaal. En daarom is het bij Atelier Oost Amsterdam zo ontzettend fijn dat je de mooiste meubelen kan schuiven. Zo kun je een setting maken naar eigen wens.

Verplaats en verander de setting binnen de ruimte, of neem eigen accessoires of meubelen mee. Jouw nieuwe interieur collectie fotograferen? Dat vinden we bij Atelier Oost Amsterdam ontzettend leuk! De ruimtes zijn groot genoeg om een volledig team met stylisten, fotografen en modellen plaats te laten nemen. En uiteraard kun je je spullen dan ook nog kwijt.  

Wanneer je op zoek bent naar het creëren van dat ene, esthetische beeld, kan een setting wel of niet voor je werken. Een foto vertelt meer dan duizend woorden en styling is dan belangrijker dan ooit. In onze ingerichte fotostudio’s zijn de mogelijkheden eindeloos. Wanneer je een concept hebt uitgedacht, welke nauw aansluit op je merkvisie, zul je merken dat alles hier samenvalt. En dan ontstaan de mooiste dingen. Maak unieke doorkijkjes of wissel af door een model plaats te laten nemen in de stijlvolle setting. 

The Living Room fotostudio met beige meubels als fotoshoot locatie in Amsterdam
Studio:The Bedroom
The Living Room fotostudio personal branding inspiratie in Amsterdam
Studio:The Living Room

maak gebruik van diverse hoekjes en speel met het natuurlijke daglicht

Complete, vernieuwende beeldbank vol afwisseling

Hoge ramen, diverse texturen in zowel meubelen als accessoires en in verf en wanden. De daglichtstudio’s van Atelier Oost Amsterdam zijn minimalistisch gestyled en bieden alle facetten voor een geslaagde shoot. De ruimtes zijn gigantisch en open. Op die manier is er genoeg beweegruimte voor jou, jouw team alle benodigde styling attributen. Door de diversiteit in hoekjes, die gemaakt zijn door onze oprichter Roos Oosterbroek, is er een esthetische, stijlvolle en doordachte fotoshoot locatie ontstaan. 

Wist je dat Roos zelf interieurfotografe is? Om die reden kijkt zij ook met een fotografisch oog naar de locaties. Ze is kritisch. Daar kun je op vertrouwen.

Sfeerbeeld van The Bedroom fotostudio van Atelier Oost Amsterdam
Studio:The Living Room
interieurfotografie inspiratie door Roos Oosterbroek
Studio:The Bedroom

Meubels van bekende ontwerpers

Onze ruimtes zijn stijlvol ingericht met hoogwaardige meubelen van bekende designers. Op de muren vind je prachtige tinten kalkverf met natuurlijke texturen, wat zorgt voor extra diepte in je beeld. Maak gebruik van spiegels, accessoires en achtergronddoeken. Laat je modellen door de ruimte paraderen en waan jezelf in een New York City vibe.

De perfecte accessoires en props. Ook handig: een kledingrek en stomer

Maak gebruik van onze zorgvuldig geselecteerde props

Geen shoot is geslaagd zonder goede styling, waar onze prachtige props je shoot mee kunnen versterken. Van vazen tot kristallen en wierook tot koffietafelboeken; we kunnen er geen genoeg van krijgen. Voor ieder is er genoeg keuze om de mooiste props te gebruiken in je shoot. Je kunt ook zelf eigen items meenemen. Maak jouw shoot persoonlijk en vernieuwend.

Kledingrek en stomer

Naast accessoires en props verzorgen we ook een kledingrek en professionele stomer. Wanneer je met modellen aan de slag gaat kun je de mooiste kledingsets in beeld brengen. Maak gebruik van ons HAY Loop Stand kledingrek voor het ophangen van de kledingcollectie. Je kunt ook de professionele stomer gebruiken. Alles voor een geslaagde modeshoot. 

The Loft minimalistische shootlocatie met japandi kast in neutrale kleuren Atelier Oost Amsterdam
Studio: The Loft
Sfeerimpressie van The Loft fotostudio met boogwand en model Elize Been
Studio: The Loft

De mogelijkheden in Atelier Oost Amsterdam maakt dat onze daglichtstudio multifunctioneel voor allerlei bedrijven, merken en soorten foto- en videografie. Met een lichte, neutrale basis is er voldoende ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. Hier zetten we graag nog even alle voordelen op een rijtje:

 1. Verschuif de meubelen en creëer een unieke setting, keer op keer. Omdat onze ruimtes groot en open zijn, is er voldoende plaats om ook eigen meubelen mee te nemen. Zo fotografeer je altijd vanuit een nieuwe hoek met eindeloze mogelijkheden.

   

 2. Maak gebruik van hoogwaardige items welke met zorg zijn geselecteerd: zo geniet je van de mooiste designmeubelen met prachtige accessoires om te gaan voor de hoge kwaliteit, wat je terugziet op beeld.
 3. Door de grote, open ruimtes is er genoeg plaats om met een groot creatief team te werken; een fotograaf, videograaf, modellen, stylisten… Iedereen is welkom!
 4. Geniet met elkaar van onbeperkt koffie en thee gedurende je boeking. Laat onze host je inspireren met de lekkerste afhaaltips voor lunch of snacks; wij verzorgen de borden en bestek.
 5. Door de hoge muren en grote, klassieke ramen komt er veel en prachtig licht naar binnen gevallen wanneer de zon schijnt; de zon speelt als het ware door de ruimte heen en het licht is ieder moment van de dag anders. Dat maakt fotograferen bij Atelier Oost Amsterdam zo magisch.
 6. Door de texturen, kleuren en gebruikte stoffen voeg je veel meer diepte en dimensie toe aan je beelden. Niets zal vervelen en je beelden worden niet vlak of plat.
 7. Maak gebruik van onze zorgvuldige geselecteerde props en accessoires. Van kaarsen tot boeken en wierook tot vazen; je hebt alles binnen handbereik.
 8. Laat je make-up artiest de vrije loop met de ruime tafels in de studio in combinatie met het prachtige daglicht. Met stoelen in diverse zithoogtes zijn er voldoende handvaten aanwezig om aan de slag te gaan.
 9. Fashion styling kan voor diverse merken en ondernemers niet vergeten worden. Stoom de kleding met onze hoge kwaliteit handstomers en maak gebruik van ons HAY kledingrek. We ontzorgen je graag!
 10. Zei iemand koffie? Of thee natuurlijk, we zetten het graag voor je. Cappuccino met havermelk is geliefd bij onze klanten, om je dag heerlijk te laten beginnen.

 

Ben je geïnspireerd en kun je niet wachten om in onze Atelier Oost Amsterdam aan de slag te gaan met jouw eigen shoot? Boek dan nu jouw shoot.

Sfeerbeeld van minimalistische fotostudio The Loft met boogwand
Studio: The Loft
error: This content is protected

kies een studio

THE TOWNHOUSE

opening soon

THE TOWNHOUSE

opening soon