8 redenen waarom jij in The Playground moet shooten

Fotocredits header: 21Jewelz The Label

The Playground is, in navolging op The Loft, onze tweede studio en biedt eindeloos veel kansen voor ieder creatief team. Bij het ontwerpen en tot stand laten komen van deze indrukwekkende ruimte heb ik me laten inspireren door de pastel gekleurde wolken in onze dagdromen, en dit zie je. Wanneer je binnenstapt, waan je je in een oase van zachte, omhullende kleuren en in een stimulerende omgeving waarin niets te gek is. Wil jij weten waarom? Lees dan snel verder.

1. Hier laat je je verbeelding de vrije loop

Wij noemen The Playground ook wel een creatieve speeltuin voor volwassenen, en dat is niet voor niets. In deze overweldigend grote ruimte draait alles om het opzoeken van de grenzen binnen jouw creatieve vermogen. Laat je zintuigen prikkelen en ontdek hoe je steeds weer wordt gestimuleerd tot het maken van verrassende beelden. Deze sprookjesachtige ruimte biedt een creatieve uitdaging voor iedereen, op welk niveau dan ook.
Studio:The Playground Fotocredits: Mandy Brander
Studio:The Playground Fotocredits: Mandy Brander

2. The Playground daglichtstudio heeft een ongekende grootte

Je las het hierboven al: The Playground is groot. Hier geniet je van wel 272 vierkante meter, waar de grote ramen in zowel het dak als de muren deze ruimte kracht bijzetten. Je hebt dus niet alleen eindeloos veel vierkante meters tot je beschikking, maar ook een waanzinnig goede lichtinval. Want zeg nou zelf; natuurlijk licht blijft toch het mooiste.


3. Een kleurenpalet van serene pasteltinten
Laat de dromerige pastels je tegemoet komen en je omhelzen in een wolk van lila, perzik en roze. Wel met edgy accenten, zoals onze zilverkleurige accessoires. Perfect om in te zetten bij reflectiefotografie, of om je model kracht bij te zetten.

Studio:The Playground Fotocredits: Mandy Brander
Studio:The Playground

4. Minimalistisch decor en design

Studio:The Playground
Ik heb veel zorg en liefde gestoken in het verzamelen van bijzondere design objecten- en merken. In The Playground vind je dan ook een mooie selectie van duurzame en unieke meubels en accessoires die je nergens anders vindt, maar ook de coole high street brands. Zo raak je tijdens het shooten ook nog eens geïnspireerd voor je eigen interieur.
Studio:The Playground Fotocredits: Mandy Brander

5. Indrukwekkende standbouw
Zoals je van Atelier Oost Amsterdam gewend bent, vind je ook in The Playground trappen. Wel vier! Deze beauties staan garant voor unieke foto’s en video’s en geven diepte. De dubbele trap is een echte eyecatcher, en er is ook een uitschuifbaar exemplaar voor extra dimensie. De ingebouwde trap fungeert daarnaast als mysterieuze toevoeging. Naast deze iconische trappen hebben we ook gedacht aan speelse doorkijkstukken.

6. Afwisselend ingerichte hoekjes voor een persoonlijke touch
Geef je eigen, unieke draai aan jouw beeld met onze speels gedecoreerde hoekjes. Zo vind je hier een stijlvolle zithoek, maar ook een eettafel, verschillende bogen met en zonder gordijn, speelse elementen aan de muren en diverse bankjes en stoelen. Bovendien zijn er kasten en plankjes in de muur gebouwd waarmee je los kunt gaan met productfotografie.

Laat je fantasie de vrije loop met onze onverwachtse vormen en verrassende props. Je wordt uitgenodigd om lekker te schuiven zodat je telkens weer een andere foto-achtergrond hebt.

Studio:The Playground Fotocredits: 21Jewelz The Label

7. The Playground als unieke event locatie in Amsterdam

Wat dacht je van het organiseren van een event in The Playground? Zorg voor een onvergetelijke ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. De studio is ideaal gelegen op de begane grond en je kunt er parkeren voor de deur. Onze dreamy studio met Miami holiday vibes biedt bovendien de perfecte backdrop voor de social mediaposts van jouw gasten. Of je nu een event, workshop, productlancering of persdag organiseert: het kan allemaal.


8. Een stimulerende ruimte voor alle soorten fotografie
Denk hierbij niet alleen aan het maken van product shots, maar ook een fashion shoots voor bladen. Door onze experimentele vormen ben je verzekerd van een out of the box eindresultaat. Ideaal: voor de MUA’s hebben we gekozen voor een aparte make-upruimte. The Playground is vanwege haar oppervlakte ook perfect voor interieurmerken: je kunt hier makkelijk meerdere bedden kwijt. Merken als Uniqlo, Josh V, Yumeko en VT Wonen gingen je al voor.

Studio:The Playground
error: This content is protected

kies een studio

THE TOWNHOUSE

opening soon

THE TOWNHOUSE

opening soon