Exclusief: ART IN RETURN verfcollectie in The Playground

Weet je nog, onze pop-up collab met ART IN RETURN? In juni vorig jaar hing het werk van mijn favoriete kunstmerk tijdelijk in The Loft, en dit was een groot succes. Dit kon ook niet anders met de indrukwekkende 3D-kunst van eigenaresse Annemieke. En.. we hebben groot nieuws: omdat de samenwerking ons de vorige keer zo goed beviel, slaan we opnieuw de handen ineen. En dit keer in The Playground! Onze nieuwste studio krijgt namelijk een heuse restyling en wel vanaf 17 april.

Eyecatchers aan de muur: ontdek de 3D-kunst van ART IN RETURN

Eerst even terug naar ART IN RETURN Het kan natuurlijk dat je onze vorige collab gemist hebt, of nog geen idee hebt waar we het nu over hebben. Maar ik weet zeker dat je Annemieke’s kunst herkent. Deze handgemaakte 3D-kunstwerken zijn echte eyecatchers voor aan de muur, en worden gemaakt in waanzinnig mooie aardetinten. Die passen dus perfect bij onze ruimtes. En in mijn huis, want ik heb ze zelf ook. De Amsterdamse Annemieke haalt haar inspiratie graag uit haar reizen en combineert invloeden uit andere culturen in haar werk. Ze is dé grondlegger op het gebied van 3D-art en wordt sindsdien veelvuldig gekopieerd.

ART IN RETURN kunst heeft een grafische, moderne en minimalistische look en past perfect in de Japandi-stijl van nu. Maar zeker ook binnen andere interieurstijlen. De creaties spelen met licht en schaduw gedurende de dag: hang ze dus zeker op een plek die het zonlicht mooi vangt. Bijzonder aan dit merk: Annemieke ruilt haar kunst graag voor creatieve collabs, hotelovernachtingen, etentjes en reizen. Interessant? Check haar website voor de richtlijnen.

Duurzaamheid en creativiteit gaan hand in hand in de E-ART-H collection

Terug naar The Playground. We wilden graag nóg groter gaan werken, en dus komt er een nieuw te lanceren verfcollectie in samenwerking met The Farm. Hiervoor heeft ART IN RETURN een heuse ‘E-ART-H collection’ opgezet. Het werd een curatie van twaalf verschillende kleuren bestaande uit minerale en duurzame verf, drie kleurgradaties en vier tinten, die de typerende look & feel van het merk uitstralen. Deze kleuren zijn bij ons te bewonderen op verschillende kunstwerken: echte must-haves voor iedere liefhebber van exclusieve interieurdecoratie. En werken met ART IN RETURN betekent bijdragen aan een betere wereld: de collectie is plasticvrij.

Annemieke liet zich inspireren door de ambiance uit The Playground. Ze vertelt: ‘De samenwerking met de Loft was een perfecte match met mijn kunstwerken: een mooi interieur, fantastisch licht en een inspirerende plek. The Playground is weer een stapje verder: een overweldigend grote ruimte waar ik extra grote werken kan laten zien. Een mooie restyling waarbij de wanden een finishing touch krijgen met deze bijzondere verf, met daarop kunstwerken in dezelfde kleur. Door de intieme hoekjes in deze studio, en wéér dat prachtige daglicht, verandert mijn kunst de gehele dag mee’.
Om deze redenen móet je dit komen ervaren
Ten eerste natuurlijk omdat de werken maar tijdelijk in The Playground hangen. We bieden je zo een unieke kans om je fotografie of videografie naar nieuwe hoogtes te tillen. Laat je modellen tijdens een fashionshoot poseren bij de one-of-a-kind werken, gebruik de kunst als achtergrond bij productfotografie of laat je zintuigen prikkelen door de adembenemend mooie kleuren.

Ontdek vooral welk gevoel dit kleurenpalet bij je oproept, en laat je inspireren tot een boost aan creativiteit. Annemieke: ‘Ik ben zelf een beetje beige beu en heb mijn eigen studio net in de uitgesproken kleur Burned Brick geverfd. Daar heb ik natuurlijk ook meteen mijn nieuwste kunstwerken opgehangen in dezelfde kleur. Afgelopen februari was ik in mijn favoriete stad Marrakech en deze kleur is daar een mooie herinnering aan.’

En er is meer. Deze exclusieve verfcollectie gaat op de muur in The Playground! Dit levert gegarandeerd originele resultaten op, want de verf heeft een unieke textuur. Beeld je eens in hoe het zonlicht vanuit onze hoge ramen en plafonds heen schijnt, en neerstrijkt op de waanzinnige kleuren en texturen uit de collectie.. wij dromen alvast weg.

Ontdek dé nieuwe fotografie-ervaring en ga op kleurrijk avontuur

Ben je helemaal enthousiast geraakt? Kunnen wij ons goed voorstellen. Boek jouw tijdslot in het vernieuwde The Playground. Tot 8 april shoot je nog in de huidige look, en per 17 april gaan de deuren van deze fotografie heaven opnieuw open. Let op: er verandert hierbij niets aan onze standbouw, enkel aan het kleurenpalet. Of je nu kiest voor portretfotografie, een branding shoot, een te gekke fashion productie of productfotografie: iedereen zal gegarandeerd jaloers zijn op het eindresultaat. We promise!

We hebben meer leuk nieuws, want we snappen heel goed dat je die hebberigmakende kleuren ook thuis op de muur wilt. Daarover hoor je ons binnenkort, want de verf gaat te koop zijn via Atelier Oost Amsterdam! Annemieke adviseert: ‘De verf is supermakkelijk en snel zelf aan te brengen, dus durf te experimenteren! En vergeet je plafond niet mee te schilderen… dat geeft meteen een intieme sfeer’. Wil je de kleuren toch alvast eerder bewonderen? Boek dan nú je tijdslot en zorg ervoor dat jij één van de eersten bent.

error: This content is protected

kies een studio

THE TOWNHOUSE

opening soon

THE TOWNHOUSE

opening soon