Pop up samenwerking

Het kan niet anders dan dat jij een Art-In-Return kunstwerk herkent uit duizenden. Toen ik het merk voor het eerst tegenkwam, was ik vanaf dag 1 verliefd op deze unieke handgemaakte 3D-kunst. Het prachtige, aardse kleurenpalet van bruintinten, wit en zwart deed me enorm denken aan dat van The Loft, en ik kwam er al snel achter dat er nog meer vergelijkingen waren. De organische vormen die je in de kunstwerken ziet, en die direct een gevoel van rust overbrengen bijvoorbeeld. Ik wist meteen: dit wil ik in mijn nieuwe huis.

Art-in-return hangt van juli tot en met september in the loft

Unieke kunstwerken aan de muur
Ook het verhaal achter het merk vind ik enorm tof. De Amsterdamse Annemieke van Beek studeerde af aan het AMFI en aan Art Academy St. Joost in Breda, en heeft vijfentwintig jaar lang in fashion gewerkt. Ze heeft een eindeloze liefde voor kunst, en dit zette haar uiteindelijk aan tot een carrièreswitch. Annemieke haalt haar inspiratie voor Art-In-Return voornamelijk uit reizen, en combineert invloeden uit verschillende culturen uit haar werk. Ze is dan ook dé grondlegger van deze kunstwerken en daarmee The Original wat mij betreft.

Net als de stijl van fotostudio The Loft is Annemieke’s werk grafisch, minimalistisch en rustiek. De creaties van Art-In-Return spelen altijd met licht en schaduw gedurende de dag. Je kunt er ademloos naar staren, zowel van veraf als van dichtbij. Hoe langer je kijkt naar de kunstwerken, hoe meer je fantasie de ruimte krijgt. Met haar werk wil Annemieke een stroom van positiviteit uitstralen. Daarom ruilt het haar werk tegen de mooie dingen uit het leven. Zo kun je denken aan creatieve samenwerkingen, maar ook aan hotelovernachtingen, etentjes en reizen. Om zo ook weer tot nieuwe inspiratie voor haar werk te komen.

Atelier Oost Amsterdam en Art-In-Return organiseren pop-up collab

Ben je, net als ik, helemaal verliefd op de originele werken van Art-In-Return? Dan heb ik super leuk nieuws voor je! Ik heb Annemiek overtuigd om gedurende drie maanden een paar gigantische werken in The Loft te laten hangen. Art-In-Return en Atelier Oost Amsterdam hebben de handen ineen geslagen voor een geweldige, tijdelijke collab. Dit mag jij als liefhebber van minimalistische kunst niet missen.

Omdat ik heel graag werk met andere creatieven met originele ideeën, en omdat Art-In-Return en The Loft zo ontzettend mooi samen passen was dit direct een geweldig match. En weet… ik boor voor niemand, maar dan ook niemand gaatjes in de muren van The Loft: alleen voor Annemieke. Dat zegt genoeg.
 
Waarom moet ik dit ervaren?
Ik vind dat iedereen kan genieten de originele 3D-art van Art-In-Return. Ze werken tenslotte geweldig op beeld en je kunt er gewoon geen genoeg van krijgen. Toen ik zelf foto’s ging maken had ik 1500+ beelden geschoten. Het was me een uitzoekwerk…

De werken hangen van juli tot en met september bij ons in The Loft studio. Je hebt dus maar drie maanden om ervan te genieten. Het levert waanzinnige never-seen-before beelden op! Gegarandeerd. Dus boek direct een tijdslot in juli, augustus of september!

De kunst nodigt je uit om ermee op de foto te gaan, om er speels mee te poseren en om je productfotografie een nieuwe dimensie te geven. Dit is een unieke, tijdelijke kans om te genieten van deze pop-up collab. Over drie maanden gaan de werken terug naar het atelier van Annemiek en twee stuks naar mijn nieuwe interieur. Heel jammer voor jou, maar mega fantastisch voor mij.

Fotografie van het volgende niveau met de kunst van Art-In-Return

Zorg voor next level fotografie door deze bijzondere kunstwerken. De werken hangend in vier verschillende hoekjes in The Loft. Speel eens met fashion fotografie en laat je model telkens in een andere outfit voor een kunstwerk poseren. Verwerk Art-In-Return in je productfoto’s. Of gebruik het als prop voor branding fotografie. Iedereen zal zich afvragen waar jij dat ontzettend coole masterpiece vandaan hebt. Zoals je van ons gewend bent nodigen we je uit tot schuiven met meubels en spelen met props, om zo tot een unieke compositie te komen. De komende drie maanden kun je hier zoveel moois mee!

Boek nu direct een tijdslot
Twijfel je nou over welk tijdslot je echt moet boeken? Ik geef je graag een persoonlijke tip. Om het 3D-effect nóg mooier te laten uitkomen, kom je met je creatieve team langs in de ochtend. Hier geniet je namelijk van direct zonlicht dat nog niet té fel is, maar zeker duidelijk aanwezig. Ik garandeer je dat het een magisch effect geeft in combinatie met de kunstwerken. Dat heb je vast al wel gespot op de foto’s, die ik heb gemaakt.

Ik kan je vertellen dat iedereen die binnenkomt in The Loft, zo vreselijk enthousiast is. Zo kon onze studiomanager niet meer uitbrengen dan een ‘waaaauwwwww…’.

Geniet nu van deze tijdelijke pop-up collab tussen twee women owned brands, en ervaar hoe prachtig de werelden van Atelier Oost Amsterdam en Art-In-Return samenvloeien. Boek nu je tijdslot voordat het te laat is. Ik kan niet wachten om jou of jouw mer te zien stralen in deze nóg mooiere studio! 

error: This content is protected