Sneak peek: The Playground

Fotografie door Lonneke Noordeloos

Inspired by the clouds in our daydreams – dat moest het gevoel worden dat je ervaart wanneer je voor het eerst mijn nieuwe studio instapt. The Playground is de ultieme uitnodiging om te spelen met eindeloze mogelijkheden, en zo je wildste fantasieën werkelijkheid laten worden. Met The Playground wilde ik opnieuw een iconische studio neerzetten, maar wel met een andere vibe dan The Loft. In deze blog geef ik je alvast een glimpse van deze speeltuin voor creatievelingen, merken en ondernemers.

The Playground is dé nieuwe foto studio in Amsterdam

Tijdens de openingsborrel van afgelopen vrijdag konden genodigden The Playground voor het eerst ervaren, en wat waren de reacties enthousiast. Over het prachtige avondlicht dat danste op de roze muren, de zilverkleurige accessoires die reflecteerden en over de eindeloze trappen die het effect gaven alsof je in een dagdroom rondloopt. Ik voelde zoveel trots, liefde en warmte door alle reacties, maar ook omdat ik de aanwezigen zo enthousiast van The Playground zag genieten.

Een greep uit de eerste reacties van bezoekers..
‘Heerlijk, wat een ruimte, wat een hoogte. Geweldig’.
‘Hier kunnnen we wel twee dagen achter elkaar aan de slag.’
‘Zo groot, zo fijn, en wat een mooie meubels!’
‘Wauw, zoveel mogelijkheden’.


Op 272 vierkante meter oppervlakte word je meegenomen in een oase van perzik, lila en roze. Op subtiele wijze kun je hier je zintuigen laten prikkelen, zodat je steeds weer nieuwe fotoplekjes ontdekt. Speel met het minimalistische decor, waarin ik met mijn team oneindig veel mogelijkheden heb gecreëerd. Op die manier hebben jij en jouw creatieve team steeds weer een ander canvas voor het schieten van de mooiste beelden. Dit maakt The Playground ook perfect voor bijvoorbeeld een campagneshoot of een lookbook. Door het serene decor brengen foto’s een gevoel van rust, en tegelijkertijd kun je de kijker nieuwsgierig en verrast maken door de afwisselende standbouw.

Met The Playground wilde ik echt iets nieuws brengen. Denk aan de zomerse, ultiem ontspannen sferen die je ervaart tijdens a holiday in Miami. Maar dan fotostudio proof! Om dit gevoel kracht bij te zetten heb ik dan ook gekozen voor een palmboom als key piece. In combinatie met de zachte kleuren uit het decor geeft dit een Miami minimalistic ervaring.
Magical stairs
Als je me ook maar een beetje kent, weet je dat ik dol ben op trappen. Trappen geven een foto namelijk meer dimensie en diepte, en je kunt er eindeloos mee spelen. Ik ontwierp vier trappen, waarvan de dubbele trap echt een eyecatcher is. Je kunt het verschuifbare exemplaar inzetten om steeds weer een ander beeld te creëren, of gebruik de ingebouwde trap als mysterieuze prop. Wist je dat een trap ook heel mooi is voor bijvoorbeeld een lingerie of boudoir shoot? Op een trap kan je model namelijk helemaal los gaan met prachtige zittende en liggende poses.

Wanneer je The Playground komt ervaren, zal je meteen opvallen dat we hier magisch licht hebben. En in combinatie met het kleurenpalet dat ik heb gebruikt, kun je rekenen op onvergetelijke momenten. Het licht komt zowel via de muren als het dak door het raam naar binnen. Geniet op elk moment van de dag van natuurlijk daglicht, of boek één van de avond tijdsloten voor een zachte, serene avondzon. Alles is mogelijk, en jij kiest.

The Playground: event organiseren in Amsterdam

Ik wist direct dat The Playground zoveel meer is dan een magische studio. En juist daarom kun je hier ook events gaan organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lancering van een nieuw beautyproduct? Or zet jouw nieuwe merk op de kaart door een persdag of workshop te organiseren. Daarnaast is The Playground de perfecte evenementenlocatie voor het geven van een bedrijfsborrel. Er is geen stijlvollere manier om jouw vrijdagmiddag in te luiden! Door al het moois dat op je gasten afkomt, ben je verzekerd van veel online publicatie op social media. De genodigden zullen namelijk gegarandeerd te gekke beelden gaan schieten voor al hun kanalen.

openings-evenement-the-playground

The Playground foto studio huren

Nu is deze blog natuurlijk een sneak peek, en willen we nog niet al onze geheimen verklappen. Daarvoor moet je The Playground echt zelf gaan ervaren en huren. Zorg voor een onvergetelijke fotografie-ervaring en verras met een eindresultaat waar je ‘u’ tegen zegt. Denk eens aan prachtige productfotografie, wanneer je jouw producten tussen onze speels gedecoreerde hoekjes plaatst. Of fashion fotografie, waarbij jouw modellen poseren tussen iconische standbouw in zachte tinten. Dit dromerige palet zorgt er tevens voor dat liefhebbers van zowel kleur als neutrals terecht kunnen in The Playground. Door onze unieke designmeubels en props van merken als Sabine Marcelis en Vitra kun je ook nog eens losgaan als interieurfotograaf. Had ik al genoemd dat de mogelijkheden eindeloos zijn?
error: This content is protected