2 studio’s sluiten

Het staat er echt: vanaf 26 april aanstaande sluiten onze geliefde studio’s The Living Room en The Bedroom. We wisten dat dit eraan zat te komen. Een moeilijk moment, want wat hebben wij enorm genoten van alle prachtige shoots en fijne ontmoetingen van de afgelopen twee jaren. Omdat je nu écht voor de laatste keer kunt boeken, vertellen wij je graag nog een keer waarom The Living Room en The Bedroom zo speciaal voor ons zijn.

Heartbreaking: 2 studio's sluiten eind april en komen niet meer terug.

Wanneer je The Living Room binnenloopt, kom je terecht in een oase van rust. Neutrale tinten, natuurlijke materialen en organische vormen geven een kalme ervaring. Ons kleurenpalet van aardetinten en zwart biedt een tijdloos en sereen decor voor elke shoot: of je nu kleurrijke items of juist neutrals fotografeert. The Living Room heeft een oppervlakte van zeventig vierkante meter en is verrijkt met vijf grote, hoge ramen. Je hebt dus gegarandeerd het allermooiste licht voor jouw foto’s.

Door de mooie Ibiza vibes droom je in gedachten even weg naar een welverdiende zonvakantie. Minimalistische designer meubelen van high end merken als Ferm Living, HEM en Norr11 geven een stijlvol accent aan elke fotoshoot. Omdat wij graag willen dat je je hier meteen thuis voelt, ontzorgt ons team je met liefde. Geniet bij binnenkomst van een heerlijke cappuccino of een kopje thee en bereid je productie alvast voor door gebruik te maken van ons kledingrek en stomer. Wij denken graag met je mee, en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Laat voor de laatste keer je dromen uitkomen in onze master slaapkamer: The Bedroom. Onze kleinste fotostudio geeft meteen een serene ambiance, door de fijne, open ruimte gevuld met zacht daglicht. Op vijftig vierkante meter oppervlakte geniet je dagelijks van echte geluksmomenten: tussen 9.30 en 11.00 bijvoorbeeld, wanneer het ochtendlicht speels door de gordijnen schijnt. Of boek aan het einde van de dag, voor een prachtige golden hour lichtinval bij zonnig weer.

Net als The Living Room is ook The Bedroom verfijnd ingericht met design meubelen in een neutraal kleurenpalet. De warme en fijne sfeer van deze ruimte wordt geaccentueerd door meubels in natuurlijke materialen, vloeiende stoffen en cozy kussens en kleden. De bijpassende accessoires zou je het liefst meteen mee naar huis nemen: zo mooi zijn ze. The Bedroom is niet alleen perfect voor elke lingerie- of boudoirshoot, ook is het een elegante en minimalistische backdrop voor elke andere productie. Wat dacht je van het shooten van productfoto’s of persoonlijke portretten?

Een prachtige herinnering met mooie momenten die we graag delen

Omdat The Living Room en The Bedroom ruimtes zijn waar het allemaal mee begon, hebben ze een speciaal plekje in ons hart. We delen daarom graag een aantal mooie momenten met jullie.

Melis Mekking Photography

Een bijzondere en stijlvolle zwangerschapsshoot: de laatste loodjes vastgelegd in de warme sferen van The Living Room.

Kevin Ardjuna

Een liefdesverhaal tussen beige en zwart. Stijlvol in all black everything. Gefotografeerd door de getalenteerde fotograaf Kevin Ardjuna.

Demi Nugteren

Content Creator Demi’s groene outfit komt prachtig naar voren tegen het serene decor van The Bedroom. De prachtige lichtinval zorgt eveneens voor fijne accents op de stoffen. We love it! 

Arielle Frioza

Dit zijn wel de kleine geluksmomenten. De nieuwe Zipsterbaby collectie gefotografeerd door Arielle is één groot feest. De kleurrijke pyjama’s spatten van het scherm. En het plezier is af te lezen in de ogen van de modellen.

We hopen natuurlijk dat jij ook mooie herinneringen hebt aan deze fotostudio. Wil je nog een allerlaatste keer genieten van The Living Room en/of The Bedroom? Snappen wij helemaal, ze komen namelijk nooit meer terug.

Met het prachtige weer in april móet je gewoon een plekje bemachtigen, nu het nog kan. Pak jij die kans om The Living Room of The Bedroom nog eenmaal het decor voor jouw nieuwe fashion collectie, beauty producten of prachtige lifestyle shoot te laten zijn? Boek dan nu snel met onze online booking tool. Ons team denkt graag met je mee om van jouw productie een succes te maken.

Wij nemen afscheid van The Living Room en The Bedroom per 26 april, en bedanken iedereen die de afgelopen twee jaar deel is geweest van dit avontuur. Op naar mooie, nieuwe herinneringen.

Geen stress: The Loft blijft bij ons, voor altijd.

Wees niet getreurd: ondanks dat The Living Room en The Bedroom gaan sluiten, blijft The Loft uiteraard bestaan. Altijd. Onze meest luxueuze studio geeft waanzinnige New York City vibes aan je shoot, is 125 vierkante meter groot en biedt de hele dag door natuurlijk licht door de ramen en het hoge plafond. Door de unieke meubelen, met zorg geselecteerde accessoires en de uiteenlopende hoekjes is fotograferen in The Loft een magische ervaring.

DE TOEKOMST
Fijn om te weten: wij hechten veel waarde aan de grootte van The Loft. Om juist de grotere producties te kunnen hosten zullen wij bij toekomstige ruimtes nooit meer kleiner willen aanbieden. En met groot bedoel we 100 vierkante meter en meer! Stay tuned…

error: This content is protected